Figyelemfelkeltő fejlesztések az Eldes-nél

Novosec Security Kft - C5 stand

Figyelemfelkeltő fejlesztések az Eldes-nél
Fontos újítással állt elő az integrált behatolás-, és átjelző rendszereiről ismert litván fejlesztő cég, az Eldes UAB; és a méltán híres, egyik legnagyobb kínai kamera gyártó, a Dahua Technology.


 • Eldes felhő szolgáltatás Dahua IP támogatással
 • Új vezeték nélküli technológia: akár 3000m hatótáv nyílt terepen
 • PITBULL ALARM PRO: kis ingatlanok/nyaralók/hajók/lakókocsik védelmére tovább fejlesztve
 • Új vezeték nélküli érintőképernyős kezelő – EWKB5

  Mostantól az Eldes felhőszolgáltatás kiegészül Dahua IP támogatással. Az Eldes Cloud Security ingyenes applikációja az Eldes riasztó rendszerek (PITBULL ALARM, PITBULL ALARM PRO, ESIM364, ESIM384) kezelése mellett Dahua IP kamerák élőképét is közvetíti. Riasztás esetén nincs szükség más applikációs felületre átváltani az otthoni kameraképek megtekintéséhez, továbbá a felhasználó képes pillanatképeket menteni a telefonjába.

  Beállítási útmutató és specifikus firmware a www.novosec.hu oldalon az Eldes vagy Dahua terméktámogatás alatt.

  Támogatott Dahua IP kamerák:

  PITBULL ALARM PRO – Új generációs Dual PIR érzékelőbe épített GSM/GPRS riasztó központ

  Jelentős fejlesztéseken ment át a PITBULL ALARM, melynek eredményeként a PRO verzió még erősebb lett az elődjéhez képest. Az új vezeték nélküli technológiának köszönhetően a rádió jel nyílt terepen akár 3000m távolságra is elér, és egy 150m2-es ingatlant is képes lefedni, átlagos falak mellett. Az értesítés és átjelzés fejlesztése érdekében a központot 2db Nano SIM foglalattal és új UBLOX GSM modemmel látták el. Természetesen az új központot is lehet önállóan, és rádiós eszközökkel együtt bővítve használni, ezzel egyidejűleg rendelkezik Eldes felhő szolgáltatás támogatással is. Az új Eldes Utility szoftvernek köszönhetően a rendszer közvetlenül és távolról is programozható Windows, Mac OS, és ANDROID platformon.

  EWKB5 – az új vezeték nélküli érintőképernyős kezelő egyszerű, gyors és intuitív!

  Az EWKB5 egy olyan kiváló minőségű, gyors és érzékeny 4.3 inch-es érintőképernyővel ellátott kezelőegység, amely megfelel a legigényesebb ügyfelek elvárásainak, és a testre szabható menü segítségével könnyedén vezérelhető a riasztó rendszer. Így az Eldes tájékoztatása szerint - a felhasználói-élmény tesztelések során - az EWKB5 megkapta a legmagasabb használhatósági besorolást a legnépszerűbb kezelők között.

  A vezeték nélküli kezelőegység 6db 1,5 Voltos AA Lítium elemmel üzemel, de külső megtáplálási lehetőséggel is ellátták. Opcionálisan üzemeltethető 3db elemmel és külső tápegység támogatással is. Az elemek üzem ideje meghaladja a 14 hónapot. A felhasználói kényelem érdekében 8 nyelven elérhető hangasszisztens segíti a felhasználót. Tájékoztathatja riasztás-, tűz- és pánik - eseményekről és az élesítés/hatástalanítás megerősítéséről is. Új generációs rádió technológiájának köszönhetően a PITBULL PRO és ESIM384 rendszerekkel nyílt terepen akár 1000m távolságban is üzemelhet.

  Tóth Zoltán
  Tűz-üzletág vezető
  Novosec Security Kft.
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Beléptetés: lázasan kizárva!
  Olvasta már?
  Beléptetés: lázasan kizárva!