IntelliSport – Komplett stadion megfigyelőrendszer a kamerától a szerverig


IntelliSport – Komplett stadion megfigyelőrendszer a kamerától a szerverig
Az Intellio sportkomplexumok számára fejlesztett IntelliSport intelligens megfigyelő rendszere hatékonyan támogatja a sok látogatót vonzó sportrendezvények és kulturális események védelmét, míg értékesítés és marketing területen is hasznot termel.

Az IntelliSport saját fejlesztésű, hazai gyártású intelligens kamerákból és az IVS4 menedzsment szoftverből álló komplex megoldás, mely jól működő egységet alkot. A Haladás Sportközpontban a napokban átadásra kerülő Intellio rendszer elsőként teljesíti a Magyar Labdarúgó Szövetség 2017-es szabványait. Az egy kattintással összefűzhető panorámaképen élőben látható a teljes lelátó, amikor szükséges az eseményekről igazolványkép minőségű felvétel is készíthető több száz méteres távolságból. A gyors esemény-, mozgás- és objektumalapú visszakeresés a lelátófigyelés mellett az objektum védelmét is hatékonnyá teszi. Az IntelliSport rendszerben interaktív 3D térkép garantálja az átláthatóságot és könnyű kezelhetőséget. A kamera oldali és szoftveres intelligencia tudatos használatával a biztonsági személyzet munkája egyszerűbb és eredményesebb. A rendszerbe integrált nem- és életkor érzékelés alapján készülő látogatói statisztikák segítik a promóciók értékelését, támogatják a szponzori döntések meghozatalát. Az IntelliSport ezáltal nem csak biztonságot nyújt, de egyúttal növelheti a létesítmény és a csapat bevételeit. Minden Intellio iparági megoldás sajátja az automatikus dokumentáció készítő modul és performance monitor, mely eszközök leegyszerűsítik a telepítés folyamatát, megkönnyítik a beállítást és az üzemeltetést. Bővebb információ:
www.intellio.hu
sales@intellio.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hálózati csatlakozás – újragondolva
Olvasta már?
Hálózati csatlakozás – újragondolva