TECHSON SmartSpeed - A digitális videorögzítés forradalma

Power Biztonságtechnika Kft - D1 stand

TECHSON SmartSpeed - A digitális videorögzítés forradalma
A Power Biztonságtechnika standján a gyakorlatban tekinthető meg és próbálható ki a SmartSpeed rögzítőcsalád, amely egyedi keresési, visszajátszási és kimentési funkcióival nyújt óriási segítséget a videorendszer kezelésében és hatékony használatában.

A TECHSON SmartSpeed professzionális videorögzítési, keresési és kimentési megoldások a rögzítőberendezés alapfunkciójaként érhetőek el, licencdíj és külön szoftverek nélkül. A H.265 videotömörítési eljárást használva, azonos felvétel mennyiség tárolásához ötven százalékkal kisebb tárhelyre van szükség, a H.264-hez képest. Ez felére csökkenti a tárolási költségeket.
A hagyományos riasztási eseményeken felül un. VCA (intelligens analitika) eseményekre is önállóan indít rögzítést, így később az események egyszerűen visszakereshetők. A támogatott analitikai funkciók a tárgyfigyelés (elveszett/otthagyott tárgy), területre belépés, vonalátlépés és hibaesemények.

Visszajátszáskor három hasznos megoldás segíti a keresett felvétel gyors visszajátszását. A felvételi idősávon különböző színekkel jelölt sávokon válaszhatók ki a különböző eseményekre indított felvételek, amelyek egyetlen kattintással automatikusan visszajátszhatók. A felvételek típusát nem csak színekkel, hanem ikonképekkel is megjeleníti a Techson Smartspeed rögzítő, így már a felvétel megnyitása előtt látható az esemény típusa. Az erős hardware támogatásával a készülék folyamatosan puffereli a felvételeket, lehetőséget adva az „Instant Playback” megoldásnak, ami rögzítés közben, keresés nélkül, automatikusan és villám gyorsan képes visszajátszani az eltelt öt másodperctől, egészen öt percig terjedő felvétel szakaszt. Aktív megfigyelést végezve ez a funkció tökéletes támogatást nyújt az akció-reakció műveletek gyors elvégzésére.

A folyamatos élőkép monitorozását drag&drop képelrendezés, digitális zoom, valamint PIP (kép a képben) megoldások támogatják. A tizenhatszoros nagyítást elérő, egérrel kezelhető zoom funkció lehetővé teszi az UHD (8 megapixel) felbontású megjelenítők kihasználását. Ingyenes PC-s valamint Android / IOS kompatibilis kliensprogram áll rendelkezésre a távoli betekintéshez és visszajátszáshoz.

A meglévő, hagyományos analóg (CVBS) video rendszerekkel is kompatibilis a Techson Smartspeed rögzítő család, így lehetőség nyílik az elavult rendszerek részleges vagy szakaszonkénti átépítésére is!
A felhő alapú hozzáférésről, a gyártói DDNS lehetőségeiről és számos további megoldásról az alábbi linken és a Power Biztonságtechnika standján kaphat részletes tájékoztatást.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec IPD-3614LSA-28F és IPW-2124LSA-40F, az L-sorozat megújulása
Olvasta már?
Videosec IPD-3614LSA-28F és IPW-2124LSA-40F, az L-sorozat megújulása