Dahua IP kaputelefonok


Dahua IP kaputelefonok
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd


A Dahua új generációs IP kaputelefon eszközei széles választékban érhetők el, így a felhasználók több beltéri és kültéri típus közül választhatnak. A hagyományos „vezetékes” kiszerelés mellett elérthető 2 vezetékes típus is, illetve előbbieken kívül természetesen wi-fis változat is kapható. A kültéri típusok között található egylakásos, apartman illetve moduláris felépítésű kaputelefon rendszer is. Utóbbi esetén a főegység mellé könnyedén illeszthető még három vagy öt-nyomógombos, billentyűzeti, ujjlenyomat- illetve kártyaolvasós alegység is.

Milyen funkciókra is képes a kaputelefon?

A szokásos video-audio beszélgetésen felül számtalan, a mai igényt kielégítő tulajdonságot kapott. Így például lehetőség van arra, hogy a beltéri egységen keresztül monitorozzunk a rendszerhez illesztett további IP kamerák képét. Emellett könnyedén készíthetünk pillanatképet vagy videót a kültéri egység kameraképéről. Amennyiben nem tartózkodunk otthon, látogatóink pár gombnyomással könnyedén hagyhatnak számunka video üzenetet, melyet később akár vissza is nézhetünk. Ezen kívül az eszköz hangutasításokkal segíti a felhasználót a mindennapokban, ami természetesen magyar nyelvű. A legtöbb kültéri egységhez illeszthető kiegészítő zár modul, hogy szükség esetén még egy kaput vezérelhessünk.

Mobiltelefonnal könnyedén

A kaputelefon könnyedén Ethernet hálózatra illeszthető emellett a termékcsaládhoz elérhető egy ingyenes, magyar nyelvű gyári mobil applikáció is. Ez működését tekintve rendkívül felhasználóbarát, hiszen csöngetés esetén a kaputelefon IP hálózaton keresztül felhívja a telefont, így láthatjuk az élő kameraképet és távolról beszélgetést is bonyolíthatunk a szoftver segítségével. Az applikáción keresztül lehetőség van az ajtó nyitására, sőt akár készíthetünk pillanatképet illetve videofelvételt is közvetlenül a mobiltelefonunkra. Az androidos okostelefonokra gDMSS, míg az iOS operációs rendszerrel futó készülékekre iDMSS névvel telepíthetjük a szoftvert.

Nem csak okos, esztétikus is

A Dahua Video IP kaputelefon megjelenésére nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők. Egy igazán modern kinézetű eszközről van szó, mely több színben is elérhető - lehet fehér, fekete vagy fém színű. Anyagában lehet hőkezelt üveg vagy műanyag. Az érintőkijelzős beltéri egységek esztétikusan kialakított állapotjelző LED-ekkel, illetve rejtett mikrofonnal vannak ellátva, mely tovább erősíti a modern designt.

Újdonság

A Dahua legújabb fejlesztése a kaputelefonok esetén a kétlakásos kiszerelés. A kültéri egységen két gomb található, amelyeket külön tudunk programozni a beltéri egységekhez. Tehát egy kétlakásos ház esetén elég egy kültéri egység, mely a gyári okostelefonos applikációval lakásonként külön-külön kezelhető.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
8MP felbontású mikrofonos Videosec IQ kamerák
Olvasta már?
8MP felbontású mikrofonos Videosec IQ kamerák