Hikvision Wifi kapucsengő

Mobilra csönget a postás

Hikvision Wifi kapucsengő
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision új, egyedi Wifi kapucsengőjét arra tervezték, hogy kiszélesítse a kapucsengők kínálta lehetőségeket és távoli elérést biztosítson a felhasználóknak, hogy ne maradjanak le egyetlen látogatóról sem.
A kapucsengő wifin keresztül érhető el a Hik-Connect applikációval, mely segítségével a felhasználó láthatja a látogatót, beszélhet vele, sőt okostelefonról riasztásokat is be tud állítani. Tulajdonképpen bárhonnan irányítható a kommunikáció az eszközön.
180 fokos látószög, zajcsökkentés és visszhang-szűrés biztosítanak optimális körülményeket a belépés engedélyezésének eldöntéséhez. Egyéb esetekben a mozgásérzékelés és hangvezérlés nyújtanak segítséget. Például mozgásérzékelés esetén az eszköz képes riasztást leadni a felhasználó okostelefonjára, emellett a kamerakép-rögzítés is elindulhat, mely az eszközben lévő SD kártyára menti az adatokat. A kapucsengő négy különböző színű burkolattal kapható, hogy bármilyen stílusú otthonhoz vagy üzlethez igazodjon.
Alkalmazható magánházak, kerítés nélküli lakóépületek és a bejárattól távol eső épületek esetében. „Ez egy úttörő megoldás, végtelen lehetőségekkel” nyilatkozta Cenek Maly a Hikvision európai termékmenedzsere. „Belépőszintű megoldás új és már meglévő rendszerekhez, melyhez a Hik-Connect applikáció ad szabadságot a felhasználóknak, hogy a mai rohanó világban bárhonnan követhessék és irányíthassák, mi történik az ajtajuk előtt.”
Forrás IDE kattintva elérhető
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Kettős spektrumú hőkamera a Videosec kínálatában
Olvasta már?
Kettős spektrumú hőkamera a Videosec kínálatában