A Modern Alarm bemutatja: Panasonic WJ-NX400 IP képrögzítő


A Modern Alarm bemutatja: Panasonic WJ-NX400 IP képrögzítő
Megjelent és már rendelhető a Panasonic új, professzionális felhasználásra szánt, rack-alapú rögzítője, mely számos biztonsági redundanciát tartalmaz. A WJ-NX400 IP rögzítő hozza mindazt, ami egy nagy igénybevételű rögzítőtől elvárható mind szoftveresen, mind pedig hardveresen.

Az erős vasat, többfajta HDD redundanciával, 4K monitorkimenettel, hálózati tüskéket bíró tápegységgel és egyéb „Fail-over” funkcióval vértezték fel.
A készülék alapban 64 csatornás, de ez 32 csatornás licencekkel, akár 128 kameráig bővíthető. A készülék teljes sávszélesség kezelése eléri a 640 Mb/s-ot, kameránként akár kettő video-adatfolyamot is rögzíthet. A rögzítő különlegessége, hogy Panasonic IP kamerákkal használva, a Symantec cég által teljes körűen minősített, titkosított kommunikáció hozható létre a kamerák és a rögzítő között.

A rögzítőre így letárolt adatfolyam a továbbiakban már nem manipulálható és a bíróság is elfogadhatja bizonyítékként. A titkosítás csatornánként aktiválható, licencdíj ellenében. A rögzítés történhet H.264 vagy H.265-ben. A teljes HDD kapacitás-bővítés a háttértárakkal elérheti a 324 TB-ot. A háttértár beépített Turbo RAID5/6 üzemmóddal is rendelkezik.

További információkért kérjük, keresse kollégánkat:

Tóth István
Műszaki tanácsadó
(30)791 3335
toth.istvan@modernalarm.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
PREDOR újdonságok az új évre
Olvasta már?
PREDOR újdonságok az új évre