GeoVision Rendszámfelismerés komplexitása


GeoVision Rendszámfelismerés komplexitása
A GeoVision rendszámfelismerő rendszere széleskörű felhasználást biztosít szinte minden területen. Legyen az sorompós beléptetés, közúton, valamint autópályán történő rendszámleolvasás, vagy akár térfigyelő rendszerekbe való integrálás. Az GeoVision LPR rendszerek kompatibilisek mind analóg, mind IP alapú eszközökkel is. A magyar rendszámok felismerése mellett a külföldi rendszámok azonosítása esetén is nagyfokú pontosságra képes.

Milyen szoftverrel valósítható meg?
A GV ASManager kezelő szoftver a rendszámfelismeréshez, GeoVision IP kamera kompatibilitással, valamint beléptető rendszerekhez alkalmazható. Számos funkciói közül kiemelkedik a 255db LPR sáv egyidejű kezelése, valamint adott esetben riasztás indítása, naplózás és sorompó nyitás. A Hotlist funkciónak köszönhetően körözött, lopott rendszámok keresésére is egyaránt alkalmas, melyekről akár email vagy SMS értesítést is kaphatunk. A parkoló menedzsmenttel maximális parkolási időtartam és darabszám meghatározása, engedélyezése is beállítható.

Egyik fő funkciója még, hogy egy belépésre jogosult személyhez több rendszámot is felvehetünk az adatbázisba. Ezáltal nemcsak azt korlátozhatjuk, hogy összesen hány darab gépjármű tartózkodhat a parkolóban, hanem azt is, hogy egy személy például csak egy gépkocsival hajthasson be, ezzel kizárva más tulajdonosok parkolóhelyeinek elfoglalását.

A parkolóba történő belépést követően a rendszer zölddel jelöli egy listában az újonnan beérkező járműveket (Vehicle entering), akik pedig már régebb óta vannak bent, azokat fehérrel (Stayed), ezzel is könnyítve a kezelő személyzet munkáját.

Kérdésekkel kapcsolatban írjanak az info@gvhungaria.hu email címre vagy hívják a (1)205 3527 számot.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani