Genetec Traffic Sense — az egységes közlekedésfelügyeleti platform


Genetec Traffic Sense — az egységes közlekedésfelügyeleti platform
A Genetec piacra dobta Traffic Sense platformját, melyet kifejezetten közlekedésfelügyeleti / forgalomirányítási feladatokra hegyezett ki.

Az új megoldás közös alapra hozza a közlekedés/forgalom felügyeletéhez, a folyamatban lévő események hatékonyabb – akár automatikus - lereagálásához szükséges megoldásokat, ide értve a video- és adatelemző megoldásokat.

A fejlesztő megállapítása szerint, szemben a hagyományos megoldások merevségével, a valós idejű állapotmegjelenítésre képes Traffic Sense – köszönhetően az integrált technológiáknak – gyorsan és rugalmasan képes adaptálódni a változó közlekedés körülményekhez, megfelelő adatokat nyújtva az illetékesek munkájának hatékonyabb végzéséhez.

A Traffic Sense automatikusan képes felismerni a kialakuló forgalmidugókat; a beérkező forgalmi adatokat hozzárendeli az érintett videotartalomhoz, melyeket dinamikus térképeken jelenít meg. Mindezeken túl, a forgalom résztvevőinek is képes üzenetet megjeleníteni, együttműködik a Google Maps-szel és az Axis Citilog megoldásával.

Forrás: Genetec
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Ajax ReX 2: Video-ellenőrzés, amely nem ismer határokat
Olvasta már?
Ajax ReX 2: Video-ellenőrzés, amely nem ismer határokat