Új, bura nélküli, IK10-es védettségű PTZ kamerák a Hikvisiontől


Új, bura nélküli, IK10-es védettségű PTZ kamerák a Hikvisiontől
A Hikvision új, 2/4/8 MP-es tagokat felvonultató, IP66-os, PTZ kameracsaládjának (DS-2DF6AxxxX-AEL) egyik fő látható jellegzetessége, hogy elhagyták torzítóhatás egyik fő „felelősét” a védőburát.

Ennek ellenére mindegyik kamera megkapta az IK10-es (vandálbiztos) minősítést. A függőleges mozgatási tartomány is kitolódott, 20°-kal a horizont felé. A készülékek „labda” kialakítása megakadályozza, hogy a külső szemlélő megállapítsa, merre áll az optika. A gyártó megállapítása szerint, az új sorozat büszkélkedhet jelenleg az egyetlen 4K-s PTZ-vel, mely 36x-os optikai ZOOM optikát kapott. Valamennyi új kamera támogatja a H.265/H.265+ tömörítési eljárást, a Rapid Focus technológiát; mélytanulási algoritmusuk segítségével hatékonyabb héjvédelem és mozgáskövetés valósítható meg; a DarkFighter technológia még gyenge fényviszonyok mellett is biztosítja tiszta/éles képalkotást.


Forrás: Hikvision Europe
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája