Vezeték nélküli kezelő INTEGRA rendszerekhez


Vezeték nélküli kezelő INTEGRA rendszerekhez
A riasztórendszer vezeték nélküli kezelésének lehetősége ez idáig kizárólag a PERFECTA és VERSA riasztóközpont családok esetében volt lehetséges. Az új INT-KWRL kezelőnek köszönhetően ez a helyzet most megváltozik. Ez a vezeték nélküli kezelő az INTEGRA riasztóközpontokhoz csatlakoztatható.

A vezérlőpanel és az eszköz közötti kommunikáció az ACU-120 és ACU-270 rádióvevők használatán keresztül valósul meg. Ez a vezeték nélküli kezelő a vezetékes LCD kezelők teljes funkcionalitását biztosítja. Így a riasztórendszer mindennapos kezelésén és programozásán túl közelítőkártyák használatára is lehetőséget ad.

És ami még fontosabb, az új eszköz elemcsere nélkül akár 3 évig is működhet. Három színváltozatban (ezüst, fekete és fehér) érhető el, ezáltal a végfelhasználónak lehetősége van a számára legesztétikusabb megjelenést választania, ami illeszkedik a lakás belső megjelenéséhez.

Hogyan védhetők meg a kültéri érzékelők az időjárástól és más hatásoktól?

Semmi sem egyszerűbb – az érzékelők házára mindössze egy védőburkolatot kell felszerelni. Gyors és egyszerű, szerszámra sincs szükség hozzá! A HOOD C, az új kiegészítő, az AOD-200 és az összes OPAL kültéri érzékelőmodellhez használható. Bár ezek az eszközök rendelkeznek IP54-es védettséggel, így időjárásállók, a védőburkolat további védelmet biztosít az esővel és hóval, valamint kosz és por felgyülemlésével szemben.

GSM antennák egyszerű csatlakoztatása

Újdonság az IPX-SMA átalakító. Ez az eszköz lehetővé teszi az SMA csatlakozóval rendelkező GSM antennák (pl. ANT-OBU-Q, ANT-900/1800) IPX csatlakozóval rendelkező modulokhoz történő csatlakoztatását. Továbbá az átalakító használható az INTEGRA 128-WRL, PERFECTA és VERSA Plus riasztóközpontok GSM/GPRS moduljaihoz is.

További információért látogassa meg a RIEL weboldalát, vagy keresse a RIEL munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén!





RIEL Elektronikai Kft.
1139 Budapest, Röppentyű u. 24.
Tel.: +36 1 236 8090
Fax: +36 1 236 8091
E-mail:info@riel.hu
Web: www.riel.hu



Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax
Olvasta már?
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax