Az Alphasonic bemutatja a Vivotek VC8101-et


Az Alphasonic bemutatja a Vivotek VC8101-et
A Vivotek VC8101 egy nagy teljesítményű FullHD felbontású, osztott típusú kamera rendszer. A kamera ideális ATM-ek, bankok, üzletek és irodák beltéri vagy rejtett megfigyelésére, köszönhetően az olyan tulajdonságainak, mint a diszkrét dizájn, gazdag funkcionalitás és a rugalmas integrálhatóság a legszűkebb helyekre.

A VC8101 külön kameraegységekből és központi egységből áll, lehetővé téve az 5m-es kábellel szerelt kamerák számára a könnyű és rugalmas telepíthetőséget bármilyen belső térben, dekorációban, így megőrizve az eredeti látványt, miközben csökken a telepítési idő és költség is.

A VC8101 egy kameraegységként működik, amit úgy terveztek, hogy egyszerre 2db 2MP-s WDR kamera legyen rá köthető: a CU8161-H pinhole típusú és a CU8163-H fisheye típus, ami valós 180°-os panoráma nézetet biztosít. Mindkét kamerában számos fejlett funkció található: WDR Pro, Smart Stream II, 3DNR, 802.3af szabványú PoE táplálhatóság, fedélzeti rögzítés és a Vivotek 32 csatornás rögzítő szoftvere. Mindezen funkciók és a VC8101 egyedi kialakítása lehetővé teszi a megfelelő képminőséget akár magas kontraszt esetén is, így ez a kamera lehet a legjobb megoldás olyan beltéri megfigyelés esetén, amikor a diszkréció elengedhetetlen.


                                             VC8101 Intro Video megtekinthető a képre kattintva

Előnyök

Diszkrét megjelenés
Az osztott kialakításból adódó kisméretű kamera egy kevésbé tolakodó megjelenést biztosít. Az esztétikus elhelyezhetőség mellett a kis méret az esetleges szabotázs vagy vandalizmus esélyét is csökkenti.

Rugalmas lehetőségek változó helyzetekhez
A 2db 2MP-s WDR kamera egység (CU8161-H pinhole típus és CU8163 fisheye típus valós 180°-os panoráma nézettel) páratlan rugalmasságot biztosít. Az osztott típusú kamerarendszer ATM-ekről, liftekről és egyéb területekről biztosíthat különböző nézeteket az egyéb lehetséges felhasználási lehetőségek mellett.

Nagyobb lefedettség egyszerűbb telepítés mellett
A központi egységtől akár 5m-re is elvihető kamera lehetővé teszi a könnyű és rugalmas telepíthetőséget bármilyen beltéri elrendezésben vagy díszítő elemben.

Könnyebb karbantarthatóság és fejleszthetőség
A VC8101 moduláris felépítéséből adódóan rendkívül egyszerű az egyes kamerák leszerelése karbantartás, vagy csere céljából. Ugyanakkor, a fejlesztés is könnyen kivitelezhető, hiszen csak a kameraegységet kell kipattintani a helyéről és nem az egész rendszert cserélni.

Főbb tulajdonságok
 • Diszkrét, süllyesztett kialakítású kamerák
 • Kétkamerás lehetőség: 2MP WDR pinhole, vagy 2MP WDR fisheye
 • Kétirányú hang a központi egységen
 • Valósidejű H.264 és MJPEG tömörítés
 • Smart Stream II a sávszélesség hatékonyságának optimalizálásához
 • WDR Pro a megfelelő képminőségért magas kontraszt esetén is
 • 3D zajcsökkentés
 • Kép elforgatása folyosó-nézethez
 • Beépített IEEE 802.3af megfelelőségű PoE

 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Videosec KS2-x54 kinetikus kapcsolók
  Olvasta már?
  Videosec KS2-x54 kinetikus kapcsolók