IntelliShop – Komplett megfigyelőrendszer a kereskedelmi szektor igényeire fejlesztve


IntelliShop – Komplett megfigyelőrendszer a kereskedelmi szektor igényeire fejlesztve
Az Intellio - áruházak és kereskedelmi láncok számára fejlesztett - IntelliShop intelligens megfigyelő rendszere a tökéletes képminőség, az intelligens funkciók és az analitikai eszközök kombinációjával hatékonyabbá teszi a mindennapi működést.

Az Intellio másfél évtizedes tapasztalatával alkotta meg azt a biztonságtechnikai kamerarendszert, mely a kamerákba épített detektorok segítségével elérhetővé teszi a gyors és hatékony mozgás-, objektum- és szín alapú észlelést. Az intelligens élőkép és visszakeresési funkciók támogatják a nagy forgalmú kereskedelmi egységek védelmét. A detektált eseményekről adott riasztások azonnali észlelést és gyors beavatkozást tesznek lehetővé, az esemény alapú visszakeresés a töredékére csökkenti a kritikus helyzetek utólagos azonosítását. Több, mint biztonságtechnika
Az IntelliShop hatékony felügyeleti rendszer, emellett az értékesítést és marketinget is támogató eszköz. Az arcdetektáláson alapuló nem és életkor meghatározás technológiája új távlatokat nyit az indoor kampányok tervezésében és értékelésében. Az IntelliShop Visiscanner alkalmazása által nyújtott pontos statisztikák megmutatják egy kereskedelmi egység látogatóinak nem- és életkor szerinti összetételét, ezzel támogatva a marketing kampányok tervezését és mérését. Az IntelliShop rendszer jól használható a hatékony boltkép kialakításának támogatására, promóciók ideális helyének kijelölésére. Bővebb információ:
www.intellio.hu
sales@intellio.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Szintet lépett az EuroVideo kameracsalád
Olvasta már?
Szintet lépett az EuroVideo kameracsalád