PR-TM434In1BL tesztmonitor


PR-TM434In1BL tesztmonitor
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr


Az élet számos területén nap, mint nap számos közhely juthat eszünkbe. Ezek közül az egyik a 18. századi Benjamin Franklin híres mondása „az idő pénz”. A címben megjelölt tesztmonitor pedig pontosan ennek a váló életre történő átültetését jelentheti, mert használatának segítségével az analóg HD videomegfigyelő-rendszerek telepítése során rengeteg energia, és ebből fakadóan rengeteg pénz spórolható meg.

A csuklóra szíjazható, 4,3” képátlóval rendelkező tesztmonitor számos helyzetben és feladatra használható. Nevéből adódóan elsődleges célja a videomegfigyelő-rendszerek beállítási munkálatainak megkönnyítése, vagyis a felszerelt kamerák látószögének beállítása. Ezt az eszközbe beépített 3.7 V / 2600 mAh lítium akkumulátor segítségével nyerhető 12Vdc tápfeszültség használatának lehetősége is elősegíti. A mellékelt kábelek segítségével egyszerűen megtáplálható a felszerelt kamera, míg a másik kábel csatlakoztatásával máris láthatjuk az általa biztosított képet is. Az eszköz hatalmas előnye, hogy a hagyományos analóg jelek megjelenítése mellet 2MP max. felbontásig a piacon elérhető AHD, TVI és CVI nagyfelbontású analóg eszközök képnek megjelenítését is támogatja.
Mindezeken túl a teszter, az analóg CCTV rendszerek kiépítésénél gyakran alkalmazott UTP kábelekkel kiépített hálózat ellenőrzésére is használható.

 • 4,3” színes monitor
 • 480x272 képpont felbontás
 • max. 2MP felbontás
 • CVBS/AHD/TVI/CVI videojelek használatának támogatása
 • hálózati kábel teszter funkció (max. 15m-ig)
 • beépített 3.7 V / 2600 mAh lítium akkumulátor
 • 12Vdc 1A tápfeszültség kimenet
 • cca. 5 óra működési idő egyetlen feltöltéssel


  Információkérés: Petró László


 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Videosec NVR LH hálózati rögzítő sorozat
  Olvasta már?
  Videosec NVR LH hálózati rögzítő sorozat