Bosch VMS 8.0


Bosch VMS 8.0
A Bosch videomenedzsment megoldásának új, 64 bites architektúrát és H.265 tömörítést támogató, 8.0-ás verziója (BVMS 8.0) számos új funkcióval segíti a felhasználók munkáját.

A gyártó külön kiemeli az „összefűzés” (Bosch Video Stitcher) szolgáltatást. Ennek köszönhetően akár 16 kamera képe fűzhető össze egyetlen, panoráma jellegű nézetbe. Megmarad a ZOOM funkció elérhetősége, de a megfigyelőnek nem szükséges a kamerák képei közt kapcsolgatnia, sőt azt sem kell feltétlen tudnia, hogy az adott kamera hol helyezkedik el, miként kapcsolódik az adott rendszerhez. A BVMS 8.0 már támogatja a videokártyák használatát, így akár UHD minőségű képeket is megjeleníthetünk anélkül, hogy a rendszer processzorát túlterhelnénk. A 64 bites architektúra támogatásának köszönhetően már 50 szervert, szerverenként 200 kamerát képes kezelni a BVMS 8.0. Végül, de nem utolsó sorban, az új verzió hatékonyabban támogatja a kétérzékelős (hő+CMOS) kamerák kezelését.

Forrás: Bosch Security
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Bemutatkozik a Paradox ZX22 rádiós átjelzője
Olvasta már?
Bemutatkozik a Paradox ZX22 rádiós átjelzője