HYUNDAI CCTV termékek a magyar piacon


HYUNDAI CCTV termékek a magyar piacon
A Hyundai CCTV termékei ismét elérhetőek a magyar piac szereplői számára! Az LDSZ Kft. – a felek közt megkötett disztributori szerződés alapján - 2017. decemberében megkezdte a Hyundai CCTV termékek magyarországi forgalmazását.

A HYUNDAI-ról általában
A Hyundai Corporation, Korea egyik vezető kereskedőháza. Hyundai jelentése magyarul “modernség”. Nem véletlen, hogy a Vállalat fő célja, hogy a legfejletteb megoldásokkal legyen jelen minden piacon; valamint, kihasználva a cégcsoport erejét, új vállalkozásokat indítson és új kiaknázandó forrásokra leljen. Tevékenységi köre számos iparágra terjed ki (az acélipartól, a nehézgép-, gépjármű és hajógyártáson át az elektronikáig), ide értve a biztonságtechnikát és azon belül is a CCTV-t. Történelmét tekintve, „alig” 70 éves cégcsoportról beszélhetünk, melyet 1947-ben alapítottak. A Biztonságtechnikai üzletág szervezeti és technológiai hátterét biztosító Hyundai Electronics 1983-ban lépett a félvezetőgyártók családjába. Annak köszönhetően, hogy a Hyundai Security az Electronics divízió része, a legújabb technológiák köszönnek vissza a CCTV megoldásaikban. A cég kínálatában megjelenő CCTV termékek (a HD-analóg kameráktól és rögzítőktől kezdve az akár 4K-s IP CCTV eszközökig) mindenre kiterjedő megoldást kínálnak a magyar piac számára is. A Hyundai célja, hogy az IP piac vezető erejévé váljon. Emellett folyamatosan fejleszti a HD-analóg technológia lehetőségeit feszegető megoldásait, részeként a napjaink technológiai határainak elkötelezett ostromlására fókuszáló R&D tevékenységének. HYUNDAI NEXTGEN
Az elsőgenerációs CCTV kameráik és rögzítőik által szerzett tapasztalatokat felhasználva, az összegyűlt telepítői és végfelhasználói igények alapján a Hyundai - szintet lépve – jelentős fejlesztéseket hajtott végre, melynek eredménye a folyamatosan bővülő, a legfrissebb technológiai megoldásokat (4K megjelenítés és képalkotás, H.265+ és számos más intelligens megoldás) felvonultató NEXTGEN termékcsalád, mely már elnyerte a piac tetszését és elismerését. A technológiai újdonságok mellett fontos szempont a cég fejlesztési politikájában, hogy a telepítők és végfelhasználók minél egyszerűbben tudják termékeiket telepíteni, használni. A Hyundai 4-in-1 (4 az 1-ben) kamerái és 5-in-1 (5 az 1-ben) digitális rögzítői talán a legszemléletesebb példák erre. Egy 4-in-1 kamera képes kezelni az AHD/HD-CVI/HD-TVI/CVBS technológiákat, így igazán rugalmas (bármilyen DVR-hez csatlakoztatható), egyben jövőálló választás. Az 5-in-1 digitális rögzítők (ZVR-ek) az előbb felsoroltakon felül – típustól függően – legalább egy IP kamera jelét képesek fogadni; sőt a high-end verziókat akár NVR-ré is átalakíthatjuk, ahogy az adott project igényli. Az „analóg POE” a HYUNDAI-nál
A napokban jelentek meg a Hyundai PoC termékcsalád első tagjai. A PoC technológia - a PoE-hoz hasonlatosan – egyetlen kábelen oldja meg a videojel és a kamera működtetéséhez szükséges elektromos áram továbbítását, viszont: itt a „C” a koax (Pover over Coax.) kábelt takarja! Ezzel elérhetővé vált a HD-TVI technológia számára is az egykábeles telepíthetőség. Mindössze a megfelelő ZVR-t (mely rendelkezik a PoC tápfeladás képességével) és kamerát (mely képes leválasztani a tápot) kell összepárosítani. Mindez csak a kezdet. A Hynudai termékpalettája már jelenleg is rendkívül széles és a 2018-as évre további érdekes, egyben hasznos fejlesztéseket ígérnek a cég szakemberei. A Hyundai biztonságtechnikai megoldásainak teljes választéka elérhető a cég magyarországi forgalmazójánál, az LDSZ Kft-nél.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
DVC 4K AHD kamerák elérhető áron
Olvasta már?
DVC 4K AHD kamerák elérhető áron