Új együttműködés a JVSG és a Dahua között


Új együttműködés a JVSG és a Dahua között
A Dahua Technology, a világ egyik vezető videókamerás megfigyelő rendszereket gyártó cége hivatalosan megerősítette együttműködését az IPICA Ltd.-vel (közismerten JVSG), aki CCTV hálózatok szoftveres tervezésére specializálódott. Az együttműködés eredményeként 2017. december elejétől a felhasználók a JVSG tervezőprogramjának segítségével egyszerűen és gyorsan tervezhetik meg Dahua termékeket tartalmazó videókamerás megfigyelő rendszereiket.

A telepítők és rendszerintegrátorok számára mindig nagy problémát jelent nagy projektek kapcsán a felügyeleti rendszerek szimulált megjelenítése. A kézi rajzolással vagy CAD képalkotással elkészített tervek és számítások rengeteg időt és erőforrást igényelnek, többnyire azonban mégis pontatlanok. A JVSG program Dahua termékek tervezésére kialakított felülete hathatós segítséget jelenthet számukra a tervezésben és kialakításban a vizualizáció, automatizáció és sztenderdizációs funkciók révén. A JVSG Dahua IP videófelügyeleti tervező programja

Olyan egyszerű adatok bevitelével mint például a telepítési magasság, érzékelő formátum, felbontás, fókusztávolság, tökéletes 2D és 3D terveket készíthetnek a felhasználók. “Megtiszteltetés számunkra a Dahua Technology-val megkötött új szerződés, melyet csupán kezdetként könyvelünk el hosszú távú együttműködésünkben. Az első fázis részeként a felhasználók rendelkezésére áll a teljes Ultra Smart és Eco-Savvy 3.0 széria, a HDCVI Ultra és Pro széria, az IP PTZ Ultra és Pro széria, valamint a HDCVI PTZ Pro sorozat. A tervezőprogramban megjelenő Dahua termékpaletta folyamatos követni fogja a gyártó cég aktuális kínálatát, újonnan megjelenő termékeit.” – mondta Mr. Max Shumeyko, a JVSG alapítója. “A világ egyik vezető biztonságtechnikai cégeként a Dahua elkötelezett az innovatív termékek és szolgáltatások irányában. Ennek érdekében mindig törekedtünk arra, hogy saját területükön elismert cégekkel alakítsunk ki partnerkapcsolatokat. Szeretnénk, ha a Dahua neve összekapcsolódna az egyszerűen használható, professzionális alkalmazásokkal és termékekkel. A JVSG és a Dahua közös tervezőfelülete tökéletesen illeszkedik ebbe a jövőképbe és meggyőződésem, hogy nagyszerű fogadtatása lesz felhasználóink körében” – tette hozzá Mr. Gao Jiaqi, a Dahua tengerentúli részlegéért felelős marketing menedzsere. Az együttműködés újabb előrelépést jelent a Dahua termék felhasználói számára a különböző projekteken való sikeres részvétel irányában.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
Olvasta már?
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től