A Hanwha Techwin két új, 32x optikai zoommal rendelkező analóg HD PTZ kamerát dobott a piacra


A Hanwha Techwin két új, 32x optikai zoommal rendelkező analóg HD PTZ kamerát dobott a piacra
A Hanwha Techwin (korábbi nevén a Samsung Techwin) újabb taggal bővítette a WiseNet HD terméksorozatát. Egy 32x optikai zoommal, és 1080p full HD felbontással rendelkező analóg kamerát mutatott be.

A Wisenet HD+ PTZ kamerák - a HCP-6320 és a HCP-6320H 2 megapixeles (1080p) felbontású videót képes 500 m hosszú koaxiális kábelen továbbítani. Használatával csökkenthetők a telepítés költségei, mert nincs szükség további fizikai eszköz csatlakoztatására.

A kristálytiszta 2 megapixeles, full HD (1080p) felbontású videók készítésével az analóg rendszer nemcsak túlszárnyalja a meglévő analóg kamerák tudását az éles képekkel, de olyan részletes képeket szolgáltat, amiket eddig csak a hálózati kameráktól szokhattunk meg.

Ehhez párosul még a 32x optikai zoom (4.44 - 142.6 mm) optikai zoomra képes lencsék és a 120 dB WDR háttérfény kompenzáció nemcsak tiszta képeket nyújt távoli tárgyakról is, de a 700˚/sec sebességű PT funkciója lehetővé teszi a videó megfigyelést minden irányból. Ezeken felül a HCP-6320H modell tartós kivitelű, mert IP66 és IK10 védettségű, így a porral, vízzel és ütéssel szemben is ellenálló, valamint bírja a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat -50˚C és +55˚C között. Ezekkel a képességekkel bel- és kültérre egyaránt telepíthető és a nap 24 órájában üzemképes.

A HCP-6320 és a HCP-6320H analóg kamerák piacra dobásával a Hanwha Techwin egy olyan piaci igényt próbál kielégíteni, ami a nagyfelbontású analóg termékek iránt merült fel, és amiket városi térfigyelésre, repülőterek, kikötők, történelmi helyek és más helyszínek megfigyelésére irányulnak.A termékek már kaphatók az Aspectis Kft-nél.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Ajax ReX 2: Video-ellenőrzés, amely nem ismer határokat
Olvasta már?
Ajax ReX 2: Video-ellenőrzés, amely nem ismer határokat