Cerberus PRO a Siemens Building Technologies-tól


Cerberus PRO a Siemens Building Technologies-tól
Forgalmazó: Siemens Building Technologies
Gyártó: Siemens Building Technologies


A Siemens Building Technologies üzletágát erősíti a tűzvédelmmel, oltórendszerekkel, elektronikus vagyonvédelmi rendszerekkel és termékkel foglakozó üzleti terület, amely kínálatában megjelenik a központoktól kezdve egészen a perifériákig és érzékelőkig minden olyan eszköz, ami a teljes körű, megbízható védelem kialakításához szükséges.
Többek között tűzvédelem területén a világviszonylatban is ismert és elismert Cerberus PRO termékcsalád, vagyonvédelem területén pedig a felhasználó és telepítő barát SPC behatolásjelző rendszer kerül értékesítésre a magyarországi piacon. A Cerberus PRO segítségével a feladatnak megfelelő üzembiztos rendszer építhető, az egyszerű egy hurkos rendszertől egészen a nagy rendszerekig. A Cerberus PRO az automatikus konfiguráció segítségével egyszerűen telepíthető, így csökkentve a mérnöki munkaidőt. Hogyan működik? A tűzjelző hurkokon telepített érzékelők, jeladók, modulok és egyéb perifériák adatait a központ egyesével beolvassa, így az üzembe helyezés során már csak a zónák hozzárendelése marad hátra. A rendszer szinte „plug & play”-ként működik. A Cerberus PRO hatékony, így például a perifériákba integrált izolátoroknak köszönhetően a hurkokon fellépő rövidzár vagy szakadás a rendszeren gyorsan megkereshető (a hibát a központ lokalizálja és az LCD kijelzőjén a helyét kiírja). Nincs kompromisszum, csak izolátoros termékek a hurkon. A Cerberus PRO teljes körű szervízelhetőséget kínál a rendszerhez, így például vonalteszter segítségével az üzembe helyezés előtt a telepítési hibák könnyen felderíthetők. Siemens a közelmúltban olyan új speciális tűzjelző eszközökkel jelent meg a piacon, amelyek telepíthetők robbanásveszélyes területekre és címzett jelzés továbbítást valósítanak meg. Az ASAtechnology™ jelfeldolgozású érzékelésű Ex-es multi-szenzoros (hő – és füst) érzékelő, a címzett Ex-es kézi jelzésadó és a nagy teljesítményű címzett Ex-es jelvonal (maximum 31 eszköz) mindenképpen előkelő pozícióba helyezi ezt az új fejlesztésű rendszert. Különösen olyan robbanásveszélyes területeken előnyös ennek a címzett Ex-es rendszernek a használata, ahol fontos a tűzjelzés minél pontosabb beazonosíthatósága valamint a korai és megbízható érzékelés a tűzjelzés szempontjából kritikus környezetben a legkevesebb téves riasztás mellett is.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
DSC Hungária Partner Party - Balatonfüred & Mezőkövesd
Olvasta már?
DSC Hungária Partner Party - Balatonfüred & Mezőkövesd