A Modern Alarm Kft. bemutatja: Extrém teljesítmény a legújabb Wisenet 5 lapkakészlettel


A Modern Alarm Kft. bemutatja: Extrém teljesítmény a legújabb Wisenet 5 lapkakészlettel
A Samsung Hanwha Techwin legújabb lapkakészlete, a Wisenet 5 , újraértelmezi a 2 és 5 megapixeles ipari szabványokat és nem csak kivételes képélességet, de sokkal gyorsabb képfeldolgozást és további fejlesztéseket (150 dB-es WDR) is tartalmaz.

A Wisenet 5, először a Samsung Hanwha Techwin X szériájában jelenik meg, mint önálló chip. Dinamikája 150 dB-es (WDR), a képstabilizálásról giroszkóp gondoskodik. A szolgáltatott kép borotvaéles a nap 24 órájában. Hálózati átvitelét tekintve, a leghatékonyabb a saját kategóriájában, a Hanwha Techwin WiseStream II egyedi képtömörítési eljárásának köszönhetően.
A 150 dB-es WDR elmosódás nélküli éles képet szolgáltat
Az eddigi WDR eljárásnál, két, eltérő expozícióval készült képet alkalmaztak. A Wisenet X szériában lévő WDR képe már 4 képkockából áll össze és 150 dB-es dinamikatartományt garantál. Az új technológiai fejlesztés révén megszűnt az eddigi WDR-ekre jellemző, elmosódott kép jelensége. Az új eljárással a kép tiszta, színei pedig élénkek.
Képstabilizálás giroszkóppal
A Wisenet X szériában található giroszkópos érzékelők használata hatékonyan csillapítja a szél vagy más külső hatás okozta vibrációt, jóval stabilabb, remegésmentes képet eredményezve.
Színes kép, még gyenge megvilágítási körülmények között is
Az új lapkakészlet lehetővé teszi a színes képpel történő megjelenítést még gyenge megvilágítási körülmények esetén is.
Adatmennyiség csökkentése a WiseStream II használatával
A Wisenet X kamerákban is megtalálható a H.265 képtömörítési eljárás, és ez kiegészül a WiseStream II technológiával. A Wisestream II dinamikusan vezérli a kódolást, egyensúlyban tartva a képminőséget és a tömörítést, összhangban a képtartalomban bekövetkezett változásokkal. A két technológia együttes használatával a sávszélesség-kihasználás hatékonysága akár 99 %-ra is javítható a H.264-es kódoláshoz viszonyítva.
Még több beépített analitika
A Wisenet X sorozatú eszközök hanganalitikája felismeri a rendkívüli eseményre utaló hangokat (mint amilyen pl. egy fegyver elsütése, segélykiáltás, robbanás, üvegtörés stb.), és ezekről azonnal riasztásjelzést küld. A többi analitika mellett megjelent a pénztári sor kezelése, amely képes elemezni a pult előtti vásárlói sort, ez hasznos lehet marketing célokra bevásárlóközpontokban, bankoknál.
Dual SD és USB aljzat a telepítés megkönnyítésére
A beépített USB port használatával mobil készülékkel csatlakozhatunk wi-fi kapcsolaton keresztül, így tablettel vagy okostelefonnal könnyen beállíthatjuk a kamerát. A Dual SD kártyafoglalatba 2 db, egyenként 256 GB kapacitású kártya helyezhető be, így összesen 512 GB tárhelyet kapunk, amelyre közvetlenül rögzíthetünk folyamatosan, riasztási esemény, vagy hálózati kapcsolat hibája esetén is.
További, részletes információ: Balczó Rudolf műszaki tanácsadó, (30)961 0340.
NE FELEDJE!

Megvásárolt Hikvision termékeit, akár már 1 db kamerától is, a Modern Alarm Kft. INGYENESEN szállítja önnek házhoz!

Egyéb gyártmányú termékeknél nettó 50 000 Ft vásárlás felett INGYENES a házhoz szállítás (akkumulátorok és kábelek esetén 15 kg-ot meg nem haladó tételig). További információkért, kedvezményekért keresse a Modern Alarm Kft. munkatársait! Műszaki kérdésekben: (Hikvision megfigyelőrendszerek) Dubiczky Tamás (30)791 3336 dubiczky.tamas@modernalarm.hu
(Hikvision megfigyelőrendszerek) Tóth István (30) 791 3335 toth.istvan@modernalarm.hu Kereskedelmi kérdésekben:
Kovács Ildikó (30) 729 7721 kovacs.ildiko@modernalarm.hu
Gombai Eszter (30) 686 8906 gombai.eszter@modernalarm.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Dahua Full Color kamerák
Olvasta már?
Dahua Full Color kamerák