Hikvision 3.0-ás evolúció


Hikvision 3.0-ás evolúció
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


EZ MOST A+
A Hikvision élenjáró IP-technológiákat fejlesztett ki ismét. Megjelent az új Easy IP 3.0 termékcsalád, felvonultatva az első olyan Hikvision kamerákat, amelyek támogatják a H.265+ technológiát, a Hikvision saját, H.265/HEVC szabványon alapuló innovatív kódolási technológiáját.


Az intelligens, egyedileg kifejlesztett algoritmust a biztonságtechnikai videórendszerek jellemzői alapján optimalizálták:

- Statikus, nem változó háttérinformáció.
- Csak korlátozott időtartamban jelen levő mozgó objektumok.
- A mozgó képelemek kiemelt jelentősége.
- A képzaj jelentős hatása a képminőségre gyakran gyenge megvilágítás miatt.


KEVESEBB BIT A H.265+ technológia jelentősen csökkenti a szükséges sávszélességet és a háttértár-igényt. A Hikvision H.265+ kódolással tömörített videó fájlmérete átlagosan 83,7%-kal csökken a H.264-gyel tömörítetthez képest, illetve 66,8 %-kal kisebb a szokásos H.265-tel összehasonlítva. Az új kódolási technológiák megnyitják az utat a 8 MP ultra-HD kamerák használata előtt, emellett az Easy IP 3.0 családban már elérhetőek 2, 3 és 5 megapixeles kamerák is.

HA KEVÉS A FÉNY A nagy felbontás nem mindig egyenlő a jó képminőséggel. A kameráknak különböző fényviszonyok között kell működniük, beleértve a nagy kontrasztot vagy a fényhiányt. Az új Easy IP 3.0 család valamennyi kamerájának része a 120 dB valós WDR funkció. Több 2 és 3 MP-es modell Darkfighter technológiával lett ellátva, így kiváló színes képeket alkot még gyenge megvilágítás mellett is.

OKOS KAMERÁK Új kameráink több analitikai funkciót kínálnak, mint a korábbi generációk. Most már az új belépő szintű kamerák is rendelkeznek a következő VCA-opciókkal:

- Vonalátlépés észlelése: egy előre meghatározott virtuális vonal átlépése. (Négy virtuális vonal határozható meg.)
- Behatolás észlelése: a belépés vagy lézengés egy előre meghatározott virtuális területen. (Négy virtuális terület határozható meg.)
- Elveszett tárgy észlelése: objektumok egy előre meghatározott területről történő eltávolítása - például kiállítási tárgyak elvétele.
- Otthagyott tárgy észlelése: egy előre meghatározott területen a magukra hagyott objektumok észlelése - például bőröndök, táskák vagy potenciálisan veszélyes anyagok.
- Arcészlelés: emberi arc észlelése.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései