Biztos megoldás kedvezőtlen körülmények között is


A Hikvision mobil megoldások segítséget nyújtanak a mozgó járművek (személyszállítás, fuvarozás, logisztika) megfigyelésében, illetve követésében.

A rögzítők a legmodernebb rázkódásvédelemmel vannak ellátva, mely megakadályozza a nem kívánt adatvesztést és az eszközök meghibásodását. Ezek az eszközök a legmostohább körülmények között is képesek megfelelően működni, legyen az alacsony, illetve magas hőmérséklet (-25 C0 és +70 C0), nagy rázkódás vagy alacsony feszültség (8 Vdc és 36 Vdc).


ONLINE KÖVETÉS ÉS TÁVOLI LETÖLTÉS
A mobilrögzítőkben helyet kapott 3G/4G** modem, valamint GPS helyzetmeghatározó rendszer segítségével lehetőségünk nyílik a járművek valós idejű követésére, illetve megfigyelésére. A járművön elhelyezett rögzítőkről menet közben tudunk felvételeket letölteni és akár (hang) kapcsolatot létesíteni a járművezetővel. A kivehető HDD-boksz vagy a beépített WIFI*** segítségével az adatmentés könnyen megvalósítható.

VALÓS IDEJŰ RIASZTÁSOK
• Előre beállított sebesség túllépése esetén.
• Előre beállított terület elhagyásakor, illetve területre való behajtáskor.
• A (pánikgombban elhelyezett) gyorsulást mérő szenzor által kapott adatok alapján: túl nagy gyorsulási erők esetén.
• Egyéb riasztások fogadása külső forrásból (jelszint megkülönböztetéssel).


* A funkciók eléréséhez (online követés térkép alapján; távoli letöltés; riasztások kezelése) szükséges az iVMS-5200 mobile felügyeleti szoftver megléte. **/*** Opcionális

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ LEHETŐSÉGEK
A rendszer elérhető analóg, Turbo HD analóg és IP kivitelben. Általánosságban a személy- és tehergépjárművekhez, valamint a közúti tömegközlekedési járművekhez az analóg és Turbo HD eszközök használata ajánlott.

A rögzítőhöz csatlakoztatott kamerák tápellátását a rögzítő végzi, így nem szükséges külön tápellátást biztosítani, a videojel és a tápellátás egy kábelen megoldott. A Hikvision által használt (repülőgépgyártásból származó) aviation csatlakozó megakadályozza a nem kívánt jelvesztést.


További információért és eszközválasztékért keresse bizalommal a RIEL Elektronikai Kft. munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén:


RIEL Elektronikai Kft.
1139 Budapest, Röppentyű u. 24.
Tel.: +36 1 236 8090
Fax: +36 1 236 8091
E-mail:info@riel.hu
Web: www.riel.hu


Árajánlatkérés: ajanlat@riel.hu | +36 1 236 8096
Rendelés: rendeles@riel.hu | +36 1 236 8090
Műszaki terméktámogatás: support@riel.hu | +36 1 236 8092

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Ingyenes Axis Guard Suite analitikai csomag
Olvasta már?
Ingyenes Axis Guard Suite analitikai csomag