Látványos 3D térképfunkció a GeoVision szoftverében


Látványos 3D térképfunkció a GeoVision szoftverében
Az új GeoVision szoftver egyik legérdekesebb funkciója, mely 32 csatornás teljes verziós alkalmazásban ingyenesen használható bármely GeoVision és EuropeVision IP kamerával. A részletekért kattintson, a látványos funkció előnyeiről egyaránt olvashat, illetve bemutató videót is nézhet.

Az újítás kimondottan oda készült, ahol nagyobb számú kamerát kell néznie az operátori személyzetnek és ehhez szeretne egy jól kategorizált és átlátható felületet használni. A térbeli elhelyezésnek köszönhetően egy képernyőn is jól megfigyelhető több emelet kamerarendszere, míg a riasztási képeknek köszönhetően pontosan behatárolható melyik kamera, hol és mikor riasztott.

Nézze meg ide kattintva működés közben a 3D E-Map funkcióit

Jellemzők:- Kameránként különböző piktogramok - Emeletenként feltölthető alaprajz vagy térkép - Riasztáskor Pop-Up ablak élőkép - Egy kattintásos nagyítás, digitális zoomolás - Hatékonyabb diszpécseri megfigyelő-munka - INGYENES 32 csatornás NVR szoftverrel GeoVision és EuropeVision kamerákhoz

Forrás: GeoVision Hungária Kft.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
FireAngel CO- és füstérzékelő vészjelző
Olvasta már?
FireAngel CO- és füstérzékelő vészjelző