HI-SCAN 6040 CTiX csomagröntgen

A 6040-es sorozat új generációja a számítógépes rétegvizsgálatot hozza az ellenőrzőpontokra

HI-SCAN 6040 CTiX csomagröntgen
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: Smiths Heimann


A HI-SCAN 6040 CTiX a Smiths Heimann első olyan biztonsági röntgenberendezése, amely a CT (computer tomográfia) technológiát alkalmazza az utasellenőrző pontokon.
A számítógépes rétegvizsgálat módszere hatékonyabbá teszi a kézipoggyászokban elrejtett robbanóanyagok és eszközök felkutatását, emellett növeli a biztonsági röntgenrendszerek működési hatékonyságát is. Úgy emeli magasabb szintre a biztonsági átvizsgálást és ellenőrzést, hogy a felhasználók elégedettsége, az átvizsgáltak komfortérzete tovább javul. Az új technológia megfelel az ECAC, a TSA és más szabályzó hatóságok elvárásainak is.
A Smiths Heimann az új HI-SCAN 6040 CTiX csomagröntgent alávetette a „Kézipoggyász Robbanóanyag Detektálási Rendszer EDS CB3” szabvány teszteljárásainak. Az EDS CB3 minősítésű rendszereknél már nincs szükség arra, hogy az elektromos berendezéseket vagy a palackozott folyadékokat az utasok kivegyék a kézitáskáikból, így a csomagátvizsgálás hatékonysága, sebessége és az eljárás kényelme egyszerre nőhet.
Az utasélmény növelése mellett alkalmazói szempontból további előnyökkel is jár: stresszmentesebb, ugyanakkor hatékonyabb ellenőrzési folyamat, kevesebb csomagtálca használata, tehát kevesebb átvizsgálandó tétel utasonként. Mindemellett a nagy sebességű szállítószalag is jelentősen növeli az ellenőrzőpontok utasátbocsájtó képességét.
A HI-SCAN 6040CTiX a Checkpoint.Evoplus Management Platformba integrálható, így a központosított képkiértékelés segítségével az utasellenőrző pont még gyorsabb kézipoggyász ellenőrzést, azaz magasabb utas áteresztő képességet biztosít.
A HI-SCAN 6040 CTiX várhatóan 2017 októberétől rendelhető, bővebb felvilágosításért és részletes technikai információkért addig is keresse bizalommal kollégáinkat.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik