Már rendelhetők az EuropeVision IP kamerák


Már rendelhetők az EuropeVision IP kamerák
Április elején indult a GeoVision Hungária Kft. új márkájának, a EuropeVision IP kameráknak forgalmazása. A közép-kelet európai piacra fejlesztett termékek meglepően alacsony áron és jó funkciókkal, plusz ami a lényeg GeoVision kompatibilitással nyitnak új lehetőségeket az IP kamera telepítőknek.

A EuropeVision kameracsalád kezdésként három kedvelt kivitelben - IR Bullet, IR dóm és IR Eyeball - kapható. A kamerák a megszokott műszaki paraméterek mellett (1,3Mpixel, D&N, IR Led, microSD, PoE, IP66) teljes GeoVision kompatibilitással bírnak, így idegen kamera licenc nélkül is szabadon felvehetők a GeoVision valamennyi szerver, kliens és mobil szoftverébe.

Két konzol is segíti a telepítés, melyek pár ezer forintos árukkal nagyban megkönnyítik a telepítést. Elérhető az oldalfali dómkamera konzol szerelődobozzal, míg a csőkamerához gyári színhelyes szerelődobozt kínál a gyártó, ahová a tápegységeket, csatlakozókat helyezhetjük el vízhatlan és vandálbiztos kivitelben.

A kamerák a GeoVision Hungária megújult honlapján érhetők el.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
FireAngel CO- és füstérzékelő vészjelző
Olvasta már?
FireAngel CO- és füstérzékelő vészjelző