Dahua IP kaputelefon csomagok

- a DSC Hungária kínálatában

Dahua IP kaputelefon csomagok
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd


A DSC Hungária Kft., mint a DAHUA termékek hivatalos disztribútora, elsők között vezette be a hazai piacra a DAHUA video IP kaputelefon termékcsaládot 2016-ban. Az új generációs eszközök széles választékban érhetők el, így a felhasználók több beltéri és kültéri típus közül választhatnak.


A hagyományos „vezetékes” kiszerelésen kívül újdonság, hogy már wifis változat is kapható. A kültéri típusok között található egylakásos, illetve moduláris felépítésű kaputelefon rendszer is. Utóbbi esetén a főegység mellé könnyedén illeszthető még három-nyomógombos, billentyűzeti, ujjlenyomat- illetve kártyaolvasós alegység is.


Milyen funkciókra is képes a kaputelefon?


A szokásos video-audio beszélgetésen felül számtalan, a mai igényt kielégítő tulajdonságot kapott. Így például lehetőség van arra, hogy a beltéri egységen keresztül monitorozzunk a rendszerhez illesztett további IP kamerák képét. Emellett könnyedén készíthetünk pillanatképet vagy videót a kültéri egység kameraképéről. Amennyiben nem tartózkodunk otthon, látogatóink pár gombnyomással könnyedén hagyhatnak számunka videoüzenetet, melyet később akár vissza is nézhetünk. Ezen kívül az eszköz hangutasításokkal segíti a felhasználót a mindennapokban, ami természetesen magyar nyelvű.Mobiltelefonnal könnyedén

Amellett, hogy a kaputelefon könnyedén Ethernet hálózatra illeszthető, fontos újítás a gyártótól, hogy a termékcsaládhoz elérhető egy ingyenes mobil applikáció is. Működését tekintve rendkívül felhasználóbarát, hiszen csöngetés esetén a kaputelefon IP hálózaton keresztül felhívja a telefont, így láthatjuk az élő kameraképet és távolról beszélgetést is bonyolíthatunk a szoftver segítségével. Az applikáció segítségével ezen felül lehetőség van az ajtó nyitására, sőt akár készíthetünk pillanatképet illetve videofelvételt is közvetlenül a mobiltelefonunkra. Az androidos okostelefonokra gDMSS, míg az iOS operációs rendszerrel futó készülékekre iDMSS névvel telepíthetjük a szoftvert. A kaputelefon beltéri egységein található bemeneteket könnyedén használhatjuk átjelzésre is, így egy esetleges riasztásról is egyből értesülhetünk az app segítségével.

Nem csak okos, esztétikus is


A Dahua Video IP kaputelefon megjelenésére nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők. Egy igazán modern kinézetű eszközről van szó, mely több színben is elérhető - lehet fehér, fekete vagy fém színű. Anyagában lehet hőkezelt üveg vagy műanyag. Az érintőkijelzős beltéri egységek esztétikusan kialakított állapotkijelző LED-ekkel, illetve rejtett mikrofonnal vannak ellátva, mely tovább erősíti a modern design-t.


Bruckner Sebestyén
rendszermérnök

Keresse a Dahua IP kaputelefon szetteket a DSC Hungária kínálatában!Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Kettős spektrumú hőkamera a Videosec kínálatában
Olvasta már?
Kettős spektrumú hőkamera a Videosec kínálatában