DAHUA ToolBox – Svájci bicska a számítógépre


Modern CCTV eszközök telepítésénél sokan jogosan aggódnak a rendszerek programozásával, későbbi karbantartásával, esetleges frissítésével járó feladatok miatt. Számos program, firmware és egyéb segédeszköz érhető el a világhálón, de sajnos sokszor ezek eredetében, és megfelelő működésében nem lehetünk biztosak.

Ezeket a gondokat látva a Dahua kibocsájtotta ToolBox névre hallgató szoftverét – mely valóban nem más, mint a CCTV rendszerünk építőelemeihez elérhető alkalmazások, frissítések és egyéb kisegítő programok aktuális gyűjteménye.

Segítségével az eddigi határokat átlépve, könnyűszerrel végezhetjük munkánkat legyen szó akár letöltésekről, akár frissítésekről. A ToolBox szoftver működését egy megbízható szerver támogatja, mely számtalan további funkcióval fog gazdagodni a jövőben.

Telepítéséhez egy egyszerű e-mail címes regisztrációra van szükségünk, mint majd látni fogjuk, ennek sok helyen hasznát vehetjük a későbbiekben. Ezzel az e-mail címmel és jelszóval tudunk minden esetben belépni szoftverünkbe, melynek egyszerű használatával gyorsíthatjuk munkánkat.

És igen, a programban a legtöbb jól ismert kiegészítő program található meg. Egy nagyszerű gyűjteménye a mindig élő és aktuális verzióknak, soha többé nem kell keresgélni a megfelelő frissítéseket a gyártó vagy a forgalmazók oldalán.

ToolBox szoftverünk a rendszer teljes kivitelezésében segítségünkre lehet. A tervezéstől, a kivitelezésen át a már működő rendszer képeinek megtekintésén, archiválásán keresztül tényleg minden feladatunk elvégezhető a szoftvergyűjtemény elemivel.

Gyakori kérdés, hogy mekkora HDD-t, és hány darabot csatlakoztassunk a rendszerbe. A Dahua DiskCalculatora segítségével kiszámíthatjuk az igényeknek megfelelő tárhely méretet.


Mit láthatunk majd az adott látószögű kamerával a felszerelés helyén? CameraCalculator segítségével erre is választ kapunk

Ezek mellett természetesen megtaláljuk a különböző eszközeink – kamerák, kaputelefonok, beléptető eszközök - konfigurálását szolgáló ConfigTool szoftvereket éppúgy, mint a rögzített képek lejátszására szolgáló SmartPlayert, vagy a Dahua digitális képrögzítőink merev lemezeit kezelő DiskManager szoftvert is.

Valóban sikerült a Dahua részéről egy a címben is kiemelt svájci bicskát összerakni, hiszen minden alkotóeleme jól ismert, önállóan is régóta használt eszköz, de így összegyűjtve még gyorsabb és hatékonyabb megoldást nyújt a feladatok elvégzéséhez.

És hogy honnan érhető el a ToolBox szoftver?
Természetesen a www.dahuasecurity.com oldalról, amelyet akár már magyar nyelven is használhatnak a régió kiválasztása után:


Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Kültéri védelmi átfogó képzés
Olvasta már?
Kültéri védelmi átfogó képzés