HI-SCAN 6040C

csomagröntgen berendezés

HI-SCAN 6040C
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Smiths Heimann


 • Megbízhatóság
 • Kategóriájában legjobb képminőség
 • Könnyen használható

  A HI-SCAN 6040C csomagröntgent az ellenőrző pontokon történő csomagátvizsgálásra fejlesztették ki. Kompakt méretei lehetővé teszik olyan helyekre történő telepítését, amelyek nem rendelkeznek nagy szabad területtel.

  A csomagröntgent 160 kv-os generátorral szerelték fel, amely ismert tulajdonsága a kifejezetten jó minőségű képmegjelenítés. Az új ?okos képmegjelenítés? olyan funkciókat tartalmaz, mint Organic Only Plus (O2+), Organic Stripping Plus (OS) és Organic Enhancement. Ezek segítségével a képen könnyebben megkülönböztethetőek a szerves és szervetlen anyagok, amelynek köszönhetően az operátorok munkája egyszerűbbé válik a robbanóanyagok, narkotikumok, veszélyes tárgyak megtalálásában.

  Öndiagnosztikai rendszere és valós időben történő rendszer visszajelzései által biztosított a folyamatos, problémamentes működés, az esetlegesen felmerülő hibák gyors elhárítása.

  Alkalmazását kifejezetten ajánljuk börtönök, törvényszéki intézmények, nagykövetségek, bankok és hotelek biztonsági ellenőrzőpontjain történő csomagátvizsgálásra.
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  DSC Hungária Partner Party - Balatonfüred & Mezőkövesd
  Olvasta már?
  DSC Hungária Partner Party - Balatonfüred & Mezőkövesd