PMD3 Plus Gamma + MED

Fémdetektor kapu beépített radioaktív anyag detektorral

PMD3 Plus Gamma + MED
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft
Gyártó: CEIA S.p.A. Italy


 • Nagyon magas megkülönböztetés és átbocsátási kapacitás, ötször nagyobb,      mint más fémdetektor rendszereknél
 • Nagy detektálási sebesség (akár 15 m/sec)
 • Beépített autodiagnosztikai rendszer
 • Teljes keresztmetszeten radioaktív izotópok detektálása, elhelyezkedésének pontos kijelzése (háttérsugárzás feletti tartományban)
 • Gyógyászati izotópok megkülönböztetése

  A PMD3 Plus beépített radioaktiv detektorral szerelt modell a legújabb generációs vezérlőegységgel rendelkező eszköz, amely 96 elemzési csatornával rendelkezik ellentétben az eredeti PMD3 Plus által nyújtott 20 csatornával szemben. Az új rendszernél, négy teljes magasságú fénysor, (kettő-kettő mindkét oldalon) mutatja meg a fém tárgy vagy a radioaktív fenyegetés pontos elhelyezkedését.

  A PMD3 Plus elérhető a szcintillátorok (gamma detektálás) nélkül is. Ebben az esetben az eszköz csak fémkeresőként üzemel, de utólag bővíthető a szcintillátoros modullal a radioaktiv detektálási funkcióhoz.

  A PMD3 Plus felszerelhető az APSIM3 vezetek nélküli hálózati modullal. Az APSIM3 egyesíti a biztonságos web szervert és a legkorszerűbb SSL es WPA2 biztonsági protokollokat használó WiFi infrastruktúrát. Az APSIM3 képes WiFi kliensként és WiFi elérési pontként is működni, így téve lehetővé
  biztonságos helyi vezetek nélküli hálózatok létrehozását anélkül, hogy szükség lenne más eszközökre. A vezeték nélküli hálózat 90 méter széles területen érhető el közvetlen rálátás esetén.
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  MultiOne GSM Cloud
  Olvasta már?
  MultiOne GSM Cloud