AV-TECH a nagy visszatérő

Ismét hódít az AV-TECH az LDSZ Kft kínálatában

AV-TECH a nagy visszatérő
2017. május elejétől elérhetők az AV-TECH HD-TVI termékei az LDSZ Kft. kínálatában. Az elmúlt évek során a Gyártó termékei jelentős fejlesztésen estek át úgy külcsín (design), mint „belbecs” (technológia/szolgáltatás) tekintetében. Így bátran kijelenthető, hogy az AV-TECH kamerái és rögzítői ott vannak CCTV világ húzó termékei között.

A már raktárkészletről elérhető HD-TVI kamerák esetén szinte kivétel nélkül biztosítják a valós D/N, intelligens IR LED, D-WDR funkciókat. Mindezeken felül, kivétel nélkül IP66 védettséggel rendelkeznek, és minimum a -20°C ~ +50°C tartományban üzemképesek. A motoros ZOOM optikával rendelkező típusok távvezérlése akár DVR-en keresztül (EZUM funkció), akár a DVR-ekhez mellékelt (32 csatornás) CMS szoftver segítségével is megoldható. Az integrált IR LED-ek (típustól függően) 25-50m hatótávolsággal rendelkeznek.

A „Tribrid” (AHD/TVI/960H) és „Quadbrid” (AHD/TVI/960H/IP) DVR-ek számos értéknövelő összetevője közül érdemes kiemelni az ún. Push (Video/Status) szolgáltatásokat. A gyártó EagleEyes app-jának letöltését (iOS és Android verzióban) és telepítését követően a „PUSH-képes” rendszerek irányából akár 5mp alatt megérkezhet egy adott eseményhez kapcsolódó értesítés és videoanyag.

Az „EaZy Networking” az AV-TECH felhő szolgáltatása, melybe három egyszerű lépéssel regisztrálni lehet az adott rögzítőt/kamerát és máris biztosított az eszköz/rendszer távoli elérése.
Továbbá érdemes megemlíteni, hogy a „Quadbrid” DVR-ek X+1 (pl: 8 analog + 1 IP) csatornával rendelkeznek és akár 5MP-es IP kamera fogadására is képesek. Természetesen nem lenne „Quadbrid”, ha nem lehetne az analog csatornákat letiltani, és így egy 9 csatornás NVR-ré átalakítani.

Első lépésben az AV-TECH 2MP felbontást biztosító, fix/varifokális és motoros ZOOM optikával ellátott HD-TVI cső, valamint dome kamerái érkeztek meg, a hozzájuk illő DVR-ekkel, melyek megtekinthetők megvásárolhatók/rendelhetők az LDSZ Kft. pécsi és budapesti kirendeltségein és partnereinél.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua WizMind S kameracsalád
Olvasta már?
Dahua WizMind S kameracsalád