Ha 100 évre tervezel…

Az LDSZ főmérnök előadása a Kandón

Ha 100 évre tervezel…
Állítólag Konfucius mondta, hogy „Ha 1 évre tervezel, ültess rizst; ha 10 évre tervezel, ültess fát; ha 100 évre tervezel, tanítsd az ifjakat!” Lehet, nem pontosan ezekkel a szavakkal és nem kifejezetten a biztonságtechnikára gondolt, de ettől függetlenül helytálló gondolatok.

Ennek szellemében fogadta el az LDSZ Kft. az Óbudai Egyetem Műszertechnikai és Automatizálási Intézet, személy szerint Papp József (intézetigazgató-helyettes) részéről érkező felkérést, hogy a behatolásjelzés témakörében tartson gyakorlati előadást a cég egy munkatársa.

Gyakorlatit, hiszen az elméletet az ifjúság magába szívja az oktatások során, de a gyakorlati élet – kihívásain keresztül – olyan ismeretekkel gazdagítja az embert, melyet nem lehet a tankönyvekből kimazsolázni.

2017. április 25-én Szatori Tamás (az LDSZ Kft főmérnöke) tartott a „Bánkis” mérnökjelölteknek a behatolásjelző rendszerek múltjáról, jelenéről és jövőjéről, kifejezetten gyakorlati megközelítésű, rövidnek közel sem mondható (3 órás) előadást. A következő „felvonás” 2017. május 9-én várható, a CCTV világáról.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka