Samsung multiképelemes és halszemoptikás kamerák


Samsung multiképelemes és halszemoptikás kamerák
A Samsung P-sorozatú kameráiból két különleges típusra fókuszálunk most, a 180 fokos látószöget kínáló PNM-9020V-re, valamint a teljes 360 fokos látómezőt lefedő PNF-9010R-re. Ez utóbbi lehetővé teszi szűk terekben is, a "vakfolt" nélküli megfigyelést, már egy kamera alkalmazásával is.

A két kamera közötti fizikai különbség, mely a megjelenített képen is feltűnik, az a "multi" kamerában (PNM-9020V) alkalmazott több elem által leképezett, hatalmas méretű kép (összesen 7,3 Mpx), a képfrissítése pedig 30 kép/s sebességű. A halszem optikás kivitelben ezzel szemben egy csip végzi a leképzést, 12 Mpx-eles maximális felbontással, 20 kép/s frissítéssel, 120 dB-es dinamikaátfogással (WDR).

Szolgáltatások, felszereltség
Az ebben a kategóriában alapnak tekinthető pásztázás, nagyítás mindkét típus sajátja. A 360 fokos kamera ezen kívül képes teljes panoráma, 2×180 fokos látómezejű, vagy négyfelé osztott kép megjelenítésére is. Beépített intelligens videoanalitika segít vonalátlépés ellenőrzésében, forgalomszámlálásban, eltűnt tárgy felismerésében. Mindkét kamera helyben is képes rögzíteni, legfeljebb 128 GB-os micro SD kártyára. A tápellátásuk PoE csatlakozással is megoldható. A multi kamera 10 adatátviteli folyam profilját képes kezelni (különböző felbontások, bitráta), míg a halszemoptikás 3 ilyen profilt támogat.

Alkalmazási területek
Mindkét típus jól bírja a kültéri viszonyokat (IP66) és rongálásnak ellenálló tokozású (IK10). A két kamera számos helyszín védelmére kifejezetten ajánlott: városi térfigyelés, kereskedelmi egységek (plázák, áruházak), előadótermek, sportcsarnokok, stadionok, szállodák előterei, raktárak, lépcsőházak, folyosók, stb. Mindezeket egy összefoglaló infógrafikával szemléltetjük, melyet a képre kattintva nagyíthat ki.

Adatlapok és további információk ezeken a linkeken érhetők el:
PNF-9010R (halszemoptikás)
PNM-9020V (multiképelemes)

NE FELEDJE!
Május másodikától, már reggel 8 órától nyitva vagyunk, a hét minden munkanapján, 16 óra 30-ig!

Megvásárolt Hikvision termékeit, akár már 1 db kamerától is, a Modern Alarm Kft. INGYENESEN szállítja önnek házhoz!

Egyéb gyártmányú termékeknél nettó 50 000 Ft vásárlás felett INGYENES a házhoz szállítás (akkumulátorok és kábelek esetén 15 kg-ot meg nem haladó tételig).

További információkért, kedvezményekért keresse a Modern Alarm Kft. munkatársait!

Központi elérhetőségek:
Telefon: +36 1 237-1915, Mobil: +36 30 636 9434 E-mail:info@modernalarm.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Techson SmartCenter
Olvasta már?
Techson SmartCenter