ALEAN infrasorompó-rendszerek

A DSC Hungária termékek kizárólagos magyarországi forgalmazásában

ALEAN infrasorompó-rendszerek
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Alean SecurityA márka eszközeit általánosságban a könnyű telepítés és az egyszerű beállítások jellemzik. Az ALEAN infrasorompó-rendszereinek számos előnye van, amelyek megkönnyítik a telepítési folyamatot. Kialakításuknak köszönhetően széleskörű végfelhasználói igényt kielégíthetnek.
Az infrasorompókra szakosodott ALEAN cég igen széles termékpalettát kínál. Termékskáláján megtalálhatjuk a 30 méter hatótávolságú, két sugaras eszköztől kezdve a 250 méteres, négy sugaras infrasorompókat is, az ablak illetve az ajtó védelmére felszerelhető eszközöket is. Ezáltal a márka számos különböző vevői igényt képes kielégíteni, a lakóépületek és környezetük védelmétől kezdve a gazdasági épületek, irodák, iskolák védelméig. Az eszközök legtöbbje kül- és beltéri telepítésre egyaránt alkalmas.Telepítői oldalról nagy előny, hogy az ALEAN érzékelői élénk narancssárga színű belsőt kaptak. Ez a rossz látási viszonyok között is segíti az eszköz párjának megtalálását a speciálisan erre kialakított keresőnyíláson keresztül az előzetes beállításhoz. A finomhangoláshoz szükséges beállítást szerszám nélkül, kézzel is megtehetjük az egyedi kialakítású csavarnak köszönhetően. Így gyorsan és pontosan a kívánt magasságba állítható az eszköz és kevésbé esélyes az optika vázának elmozdulása. A helyes beállítást LED-es visszajelzés biztosítja.
A több csatornás modellek esetében az oszlopba rendezett infrasorompó párok nem zavarják egymás működését és így az érzékelők magasabb sávot képesek befogni.
Az optika két ponton történő megtámasztása gondoskodik arról, hogy az eszköz a vibrációból fakadó téves riasztásokat kiszűrje.


A márka kiegészítői között rozsdamentes anyagból és műanyagból készült konzolok és fűtések is megtalálhatóak.

DSC Hungária Kft.
1083 Budapest,
Füvészkert utca 3.
info@dsc.hu
www.dsc.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
ESIM320 3G/2G kapuvezérlő
Olvasta már?
ESIM320 3G/2G kapuvezérlő