Dahua beléptető rendszerek - egy ajtós megoldástól a több száz ajtós rendszerekig


Dahua beléptető rendszerek - egy ajtós megoldástól a több száz ajtós rendszerekig
A Dahua elsősorban video megfigyelő megoldásairól ismert, de számos egyéb területen rendelkezik komplett megoldásokkal. Ezek közé tartoznak a beléptető rendszerek is, mely az önállóan működő egy ajtós rendszerek mellett komplett megoldási is nyújt akár nagyobb rendszerek kiépítésére is.

Amennyiben egy ajtó kezeléséről van csak szó úgy az önállóan működő rendszerek használatát javasoljuk, amelyeket a későbbiekben akár nagyobb rendszerbe is integrálhatunk, így a rendszer bővítése is megoldható. Mivel önálló rendszerekről van szó, így bármely központ vagy szoftver nélkül is üzemelnek, de az egyszerűbb kezelés érdekében az eszközökön található egy hálózati csatlakozó, amely segítségével a SmartPSS kliens szoftveren keresztül hálózatról is konfigurálhatjuk az eszközöket.

Jelenleg két típus érhető el ebben a kategóriában az ASI1212A és a ASI1201A. Mindkét eszköz 30.000 kártya/kód tárolására alkalmas, előbbit azonban az RFID olvasó és kódzár mellett ujjlenyomat olvasóval is ellátták. Természetesen mindkét eszköz bővíthető egy segédolvasóval RS485 vagy Wiegand felületen így lehetővé téve a kétoldalú beléptetést. Amennyiben nagyobb rendszerre lenne szükség, a termékpalettán található kettő és négy olvasót kezelő központ is, melyek szintén elérhetőek hálózaton keresztül, így több központ használata esetén is egy felületről tudjuk kezelni a rendszerünket.

Kialakításukat tekintve két féle típus érhető el:



Az ASC1202B/ASC1204B típusok felületre vagy DIN sínre szerelhetőek, míg a ASC1202C/ASC1204C típusok zárható dobozba szerelt egységek beépített tápegységgel, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő kialakítást.

Mint korábban említettük akár az önállóan működő rendszerekről, akár a központokról van szó, egységes felületről kezelhetjük a SmartPSS szoftveren keresztül (jelenleg a V1.16 verzió támogatja). Azonban a szoftveren keresztül nem csak konfigurálhatjuk a rendszert, felhasználókat vihetünk fel és eseményeket állíthatunk be, de egyéb funkciók is elérhetőek:

1. Video linkelés: Dahua kamerarendszerünkről egy kiválasztott kamera képét hozzárendelhetjük az adott olvasóhoz, így minden egyes eseményhez video képet is társíthatunk.



2. E-map: Az olvasókat egy alaprajzra elhelyezve pontos képet kapunk hol történt esemény az adott időpontban. Felugró figyelmeztetést kapunk vagy akár a linket kamera képe is felugrik esemény hatására.



A Dahua beléptető rendszereket keressék a hivatalos disztribútoroknál, vagy a viszonteladó partnereknél.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál