GEUTEBRÜCK videomegfigyelő rendszerek optimális adatvédelmi megoldásokkal

Adatvédelem-kompatibilis folyamatmegjelenítés a munkahelyen

GEUTEBRÜCK videomegfigyelő rendszerek optimális adatvédelmi megoldásokkal
A munkafolyamatok megjelenítése óriási előnyt jelent egy vállalat számára, de a munkavállaló személyiségi jogait is tiszteletben kell tartani. Tilos a munkavállaló beleegyezése nélküli folyamatos megfigyelése, valamint erre semmilyen esetben sem kényszeríthető.

Az Ön GEUTEBRÜCK videomegfigyelő rendszere lehetővé teszi, hogy szabadon definiált, jelszóval védett területeket rejtsen el a felvételen, vagy ezen belüli mozgásokat a felismerhetetlenségig kikockázza.

Az elhomályosított területek csak az üzemi tanács vagy egy munkavállalói képviselő jelenlétében tehetők láthatóvá (két személy elv).

Optimális adatvédelem és adatbiztonság korlátozott hozzáférési jogok kezelésével

Az Ön GEUTEBRÜCK videomegfigyelő rendszere olyan kifinomult védelmi mechanizmusokkal van ellátva, amelyek lehetetlenné teszik az alkalmazottak képeihez való engedély nélküli hozzáférést. Kezdve a kamera és a rögzítő közötti titkosított kapcsolattal, így a felvételek manipulálhatatlan formátumban kerülnek továbbításra. Saját fejlesztésű videoadatbázisunk olyan gyűrűs tárolást használ, amely szabadon programozható megőrzési időszakokkal rendelkezik, felülírva a régebbi felvételeket, miközben teljesen szabotázsmentes. A központi, átfogó hozzáférési jogokat kezelő rendszer szabályozza a rendszer minden egyes funkciójára vonatkozó felhasználói jogokat, és hatékonyan blokkol minden illetéktelen hozzáférési kísérletet.Annak biztosítása érdekében, hogy a felvételek ne kerülhessenek rossz kezekbe, kiválaszthat egy titkosított, jelszóval védett képkiviteli formátumot, hogy megbízhatóan tudja lejátszani a felvett bizonyítékot és azt "lepecsételve" átadni. Mindez biztosítja, hogy az alkalmazottak élő vagy rögzített felvételeit soha ne lehessen megtekinteni az üzemi tanács vagy a munkavállaló képviselőjének beleegyezése nélkül.
Visszakövethetőség (Audit Trail): ki, mit, mikor, és hol tett?

A bizalom jó, az ellenőrzés jobb! Az Audit Trail naplózza a rendszer összes műveletét, manipulálhatatlanul, és ezekről jelentéseket készít. Ez lehetővé teszi a felhatalmazott felhasználóknak, például az üzemi tanácsnak vagy a munkavállalók képviselőinek, hogy részletesen ellenőrizhessék, ki, hogyan és hol avatkozott bele a videorendszerbe.
Ennek köszönhetően átfogó válaszokat kaphatunk
az alábbi kérdésekre:

Mikor és hol, ki…

... jelentkezett be, és melyik munkaállomáson?
... tett kísérletet engedély nélkül valamilyen beavatkozásra?
... használta az élő kamerát, és mennyi ideig?
... tekintette meg, és mely tárolt képeket?
... irányította, és melyik mozgatható kamerákat?
... exportálta, hova és mely képeket?
... módosította a beállításokat?
... reagált, és melyik riasztásra?Forrás
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
PROVISION-ISR PR-TW320FRMVF2 kamera
Olvasta már?
PROVISION-ISR PR-TW320FRMVF2 kamera