Dahua intelligens funkciók


Dahua intelligens funkciók
Mindig jó dolog újat bemutatni – legfőképpen igaz ez a videotechnika területén. Ismerjék meg a Dahua kínálatában az új intelligens kamerasorozatot.

Intelligens tulajdonságok Megjelentek és azonnal teret nyertek az intelligens funkciókkal rendelkező Dahua eszközök. Egyre szélesebb körben alkalmazza és gyártja a Dahua azon termékeket, melyek rendelkeznek a következő opciókkal:
 • Vonalátlépés
 • Terület megsértése
 • Otthagyott/ellopott tárgy
 • Képszabotázs jelzés
 • Audio detektálás
 • Arcdetektálás
 • Emberek számlálása
 • Hőtérkép támogatása

  A Dahua okos detektálásnak, illetve intelligens funkcióknak nevezte el a lehetőségeket.
  Vegyük sorra azokat a Dahua kameraszériákat, eszközöket, amelyek teljesítik a mai modern igényeket, az intelligens videórendszer jellemzőit.

  Eco-savvy
  Elsőként az Eco-savvy sorozatot érdemes megemlíteni, ahol már megjelenik néhány jellemvonás.

  A Vonalátlépés alkalmazására jó helyszín lehet egy kapubejárat. A logisztikában, raktári átadás-átvételnél hasznos lehet a vonal beállítása, hisz az átlépések utólagos lekérésekor azonnal látjuk a kifelé irányba mozgó árukat sorban, listába rendezve. Ilyen módon sokkal könnyebben átlátható és ellenőrizhető a készlet. Ezen felül a tilos zónába, a befelé irányba haladó és lézengő vásárlókat is gond nélkül ki tudjuk szűrni.

  A Terület megsértésére - a kültéri védelem mellett - előremutató működés lehet, ha autó érkezésekor megjelenik egy adott részterületre vonatkozóan egy digitális jelzés, ami végül egy sorompót is felnyit. Ez nem a hagyományos riasztási felhasználás, viszont a kameraintelligencia ilyen jellegű kihívásra is alkalmazható, könnyen választ ad a különböző megrendelői igényekre. A végfelhasználó, a megrendelő elégedett lesz a látványos funkcióval és a modern digitális rendszerével.


  Arcdetektálás.
  A különböző alkalmazások során egyszerű a személyek azonosítása. A megfelelő kamerapozíciókban - lásd belépési pontok - könnyen listázható a belépő személyek sora, igazolványképpel társítva. Kereshető, áttekinthető minden arckép.
  Pro és Ultra PTZ
  PTZ nyomkövetés Pro és Ultra szériás Dahua kamerákban A Dahua PTZ kamerák használatakor Auto-tracking-el, nyomkövetéssel is kiegészülhet a videós rendszer. A követés indulhat manuálisan vagy automatikusan a meghatározott intelligens szabályok alapján. Miután átlépnek egy élesített vonalat, a kamera zoom és pozíció értéke automatán változik, lekövetve a célobjektumot.

  Ultra-Smart IP
  Végül az Ultra-Smart szériás Dahua IP kamerák következnek, melyben az Emberszámlálás és a Hőtérkép kap szerepet. Előnyös alternatíva, ha egy bolt tulajdonosának azzal tudunk érvelni a Dahua rendszer választásakor, hogy nemcsak visszanézésre használhatja a kamerarendszert, hanem napról napra, hónapról hónapra látogatói statisztikákat is készíthet. A be- és kijáratokhoz elhelyezett Ultra sorozatú kameráknál így nemcsak a magas képminőség lesz szembetűnő, de a kiskereskedelemben praktikus látogatók száma-diagram is látványos lesz.

  A hőtérkép hasonló megközelítés alapján mutatja meg, hogy az adott területen belül hol, milyen mennyiségű aktivitás volt jelen, melyik a legforgalmasabb rész, illetve hol vannak az üzleten belül holt és hideg terek. Talán a legjobb típus a tulajdonság kiaknázására a Panoráma kamera, ahol a 360˘ -os kép területén hozzuk létre a hőtérképet, 5-12 megapixeles felbontások alapján.

  DSC Hungária Kft.
  www.dsc.hu
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  ColorVU technológia a költséghatékony IP kamerákban
  Olvasta már?
  ColorVU technológia a költséghatékony IP kamerákban