A biztonságtechnika 50 legnagyobb hatású személyisége, legalább is a britek szerint


A biztonságtechnika 50 legnagyobb hatású személyisége, legalább is a britek szerint
Az IFSEC Global, az idén 50 éves BSIA-val (a brit vagyonvédelmi kamara) karöltve, ismét kiválasztotta a brit biztonságtechnikai szakma/piac 50 legnagyobb hatású szereplőjét.

Ami legalább annyira érthető mint amennyire érdekes, hogy az idén már harmadszor egy svéd állampolgár került az első helyre. Igaz, 2013 óta az első 10 helyezett között tartják számon. Aki Dr. Martin Grenre (az Axis Communications társalapítója) gondolt elsőre, az már tudhat valamit korunk biztonságtechnológiai világáról. Ha lenne olyan ifijonc, aki még nem találkozott az Axis és Martin Gren nevével, annek röviden: az IP alapú CCTV-t köszönhetjük neki. A top 10-es lista további helyezettjei:

2. Dr Mahesh Saptharishi, CTO, Avigilon 3. Joe Grillo, CEO, Vanderbilt Industries 4. Benji Hutchison, NEC 5. Simon Banks, ügyvezető igazgató, CSL 6. Adam Stroud, CEO, Paxton 7. Alf Goransson, Elnök-vezérigazgató, Securitas AB 8. Keith Bloodworth, CEO, CNL Software 9. Lars Thinggaard, Elnök-vezérigazgató, Milestone Systems 10. Jason Towse, MD, Mitie TSM Forrás: IDE kattinva érhető el.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában