Dahua Technology disztribútori szakmai napok


Dahua Technology disztribútori szakmai napok
Június 28-án a végéhez ér a Dahua Technology Hungary Kft. és disztribútorai által szervezett szakmai napok a videomegfigyelő, a videokaputelefon, a beléptető rendszereiről, közlekedés- és parkolástechnikai, valamint a digitális médiatartalom megjelenítő megoldásairól.

A képzéssorozat június havi oktatásainak utolsó helyszíne:
- jún. 28. Szeged

REGISZTRÁCIÓ ide kattintva.

A Dahua fontosnak tartja a rögzítők programozásait és a kamerák beállításait segítő oktatások szervezését, de mindenek előtt a legfőbb célja, az eszközök működésének technológiai hátterének, az elektronikai és számítástechnikai hálózati alapfogalmaknak, azok működésének és beállításának ismertetése és átadása.

Terveik szerint további, magasabb szintű ismereteket átadó témakörökkel várják workshop rendszerben a meglévő partnereiket. Ezt megelőzően a Dahua Technology Ltd. teljes termék palettájának ismertetésére és ezen eszközök működésének elméleti oktatására kerül sor, amelyre IDE kattintva lehet jelentkezni.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
ELDES Pitbull Pro 3G
Olvasta már?
ELDES Pitbull Pro 3G