Most vásároljon Jablotron 60-at, amíg még lehet


Most vásároljon Jablotron 60-at, amíg még lehet
A gyártócégtől kapott információk alapján tájékoztatjuk Önt, hogy a Jablotron Alarms a.s., a közismert és kedvelt JABLOTRON 60 család gyártását 2017. június 30-ával befejezte.

Ezzel lezárult egy fantasztikus korszak a Jablotron gyártmányok életében, ám ez egyben egy másik időszámítás kezdete is, a JABLOTRON 100 termékek nevével fémjelezve. A JABLOTRON 80 termékcsalád forgalmazása továbbra is folytatódik. A gyár, a JABLOTRON 60 gyártásának leállta után is tiszteletben tartja a garanciális és garancián túli javításokkal kapcsolatos törvényi kötelezettségeit. A szervizszolgáltatások a jelenlegi formájukban (főként az eszközök cseréjével), 2022-ig továbbműködnek. 2022 után a szerviztevékenység a fizetős javítási szolgáltatásra korlátozódik majd, az alkatrészek elérhetősége függvényében. A Modern Alarm Kft., mint a JABLOTRON termékek Magyarországi forgalmazója, megfelelő raktárkészlettel rendelkezik, így a JABLOTRON 60 termékeknél előreláthatólag fennakadás nem várható. Javasoljuk azonban, hogy amennyiben Ön már kiadott ajánlattal rendelkezik, vagy vásárlói érdeklődésre számít a következő hónapokban, szerezze be a szükséges mennyiségű rendszerösszetevőket, még ma! Ismerje meg a JABLOTRON 100 rendszert, mely napról napra fejlődik, egyre szerteágazóbb szolgáltatásokat nyújtva a telepítőknek és a végfelhasználóknak, egyaránt. Jelentkezzen még ma a JABLOTRON 100 rendszer következő oktatására, hogy Ön is részesedjen a JABLOTRON termékek töretlen sikeréből! További, részletes információkért kérjük, keresse közvetlenül kollégánkat: Matkó Csaba Üzletfejlesztési igazgató (30)535 1596 matko.csaba@jablotron.hu

NE FELEDJE!
Május másodikától, már reggel 8 órától nyitva vagyunk, a hét minden munkanapján, 16:30-ig!

Megvásárolt Hikvision termékeit, akár már 1 db kamerától is, a Modern Alarm Kft. INGYENESEN szállítja önnek házhoz!

Egyéb gyártmányú termékeknél nettó 50 000 Ft vásárlás felett INGYENES a házhoz szállítás (akkumulátorok és kábelek esetén 15 kg-ot meg nem haladó tételig).

További információkért, kedvezményekért keresse a Modern Alarm Kft. munkatársait!

Központi elérhetőségek:
Telefon: (1)237 1915, Mobil: (30)636 9434 E-mail:info@modernalarm.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon
Olvasta már?
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon