Intellio nyári újdonságok


Intellio nyári újdonságok
Megjelent az IVS4 video-menedzsment szoftver új verziója. Ezzel egy időben vált elérhetővé az új fejlesztésű IMC4 mobil kliens az AppStore és GooglePlay áruházakban.

Alig fél évvel az IVS4 sikeres bevezetését követően, ismételten piacvezető újdonságokkal jelentkezik az Intellio. Az elmúlt időszak megfeszített fejlesztői munkája meghozta gyümölcsét. Az IVS4 szoftver 2017. július 10-én kiadott új, 4.1-es verziójának telepítésével további intelligens funkciók érhetőek el. Felhasználóbarát újítás, hogy most már visszajátszás közben is lehetőség nyílik a kamerák közötti navigációra, ezzel még gyorsabban és pontosabban visszakereshetőek a kritikus események. A sok kisebb fejlesztés mellett érdemes megemlíteni, hogy az eddig megszokott, nem manipulálható, „vízjelezett” videó exportálás mellett lehetőség nyílik a felvételek kimentésére standard MP4 formátumban is.

Ugyanebben a fejlesztési időszakban elkészült a mobil átjáró (Intellio Video Gateway) új verziója, mely kapcsolatot teremt az Intellio szerver és az új mobil applikáció között. Az IMC4 felhasználói felületének designja követi az IVS4 által elindított irányvonalat. Az újdonság kibővített funkcionalitás mellett nyújt modern felhasználói élményt iOS és Android platformokon egyaránt. Igazi különlegessége, hogy az Intellio szerver az e-mail kliensekhez és például a Facebook applikációhoz hasonlóan, rendszerüzenet formájában (push notification) küld értesítést az eseményekről a telefonra. Ennek a technológiának a segítségével a felhasználó akkor is értesül a kritikus helyzetekről, amikor a szoftver nem fut a készüléken. Riasztáskor egy érintéssel visszajátszható a felvétel, vagy elérhető az esemény böngésző felület.

A kamerák tekintetében az új felvétel- és esemény visszajátszó felület mellett további újdonságokat hozott a Visus kamerák 4.0-ás firmware verziójának bevezetése. A még robosztusabb tárolási rendszernek köszönhetően már meta adatok és események tárolása is lehetséges az SD kártyán. A Java bővítmény HTML5-re váltásával, külön telepítendő kiegészítők használata nélkül is megjeleníthető a H.264 élőkép, vagy az SD kártyára rögzített felvételek és események a kamera saját webfelületén.

További információ:www.intellio.hu
Ajánlatkérés: sales@intellio.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec AI - mesterséges intelligencián alapuló képanalitika
Olvasta már?
Videosec AI - mesterséges intelligencián alapuló képanalitika