Intellio a Haladás Sportkomplexumban


Intellio a Haladás Sportkomplexumban
Az Intellio szállítja az első, 2017-es MLSZ szabványnak megfelelő kamerarendszert, ami a szombathelyi Haladás Sportkomplexumban kerül kiépítésre.

Lezárult a Haladás Sportkomplexum stadion-figyelő kamerarendszer szállítására kiírt tendere. A beruházó választása az IntelliSport megfigyelő rendszerre esett, melyet a magyar Intellio Zrt. kifejezetten a sok látogatót vonzó eseményeknek otthont adó létesítmények hatékony védelmére alakított ki.

Az Intellio egyedi fejlesztései garantálják a gyors esemény-, mozgás- és objektum alapú visszakeresést és a stabil, megbízható hosszú távú működést. A rendszer több, mint ötven fejlett fedélzeti intelligenciával felszerelt 3 és 12 megapixel felbontású Intellio kamerából, magas rendelkezésre állású szerverekből és IVS4 menedzsment szoftverből épül fel. Komplex megoldásának köszönhetően a nagyítható panorámaképen, élőben látható a teljes lelátó és akár igazolványkép minőségű felvétel is készíthető több, mint 100 méteres távolságból.

Az IntelliSport rendszert a Haladás Sportkomplexumban a Nádor Rendszerház Kft. és a CastrumSec Kft. szállítja és integrálja az év harmadik negyedévében.

„Büszkeséggel tölt el, hogy az Intellio csapata rendszerintegrátor partnereivel szoros együttműködésben, elsőként valósíthat meg a Magyar Labdarugó Szövetség 2017-es szabványainak megfelelő stadionfigyelő rendszert. Komoly elismerés Társaságunk számára, hogy az IntelliSport megoldás a 2017-18-as idénytől a debreceni Nagyerdei stadion mellett Szombathelyen is bizonyíthat.” – nyilatkozta Wolf Richárd az Intellio Zrt. kereskedelmi vezetője.

További információ: www.intellio.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
3 közepes súlyosságú sérülékenység az Axis megoldásaiban
Olvasta már?
3 közepes súlyosságú sérülékenység az Axis megoldásaiban