Kerítésvédelem másként…


Kerítésvédelem másként…
Az épületekbe, építményekbe való illetéktelen bejutás mielőbbi jelzése, valamint a védett értékek eltulajdonítási kísérletének automatikus jelzése, esetleg az alkalmazottak, őrző-védő személyek elleni támadás távjelzésére szolgáló elektronikus eszközök alkalmazása egyre nagyobb teret nyer. Folyamatos az azt biztosító technológiák finomodása a gyárak és a megrendelői igények által életben tartott versenynek köszönhetően. De talán ez így is van rendjén. Ha egy komplex elektronikus vagyonvédelmi rendszer részeként kültéri területet szeretnénk védeni, pontosan meghatározva a behatolás helyét és idejét, a legmodernebb megoldást nyújtja a cseh nemzetiségű Sieza gyár PERIDECT+ nevű kerítésvédelmi rendszere.


A PERIDECT+ kerítésvédelmi rendszer moduláris és egyszerű kiépíthetőségével kifejezetten telephelyek és nagyobb objektumok illetéktelen behatolás elleni védelmére lett kialakítva. Működési elvét tekintve a piezoelektromosságot használja, kiegészítve a mai kornak megfelelő technikai képességekkel. A rendszer telepíthető mindenféle hagyományos kerítéstípusra, például drótfonatos vagy hegesztett tekercses, hegesztett paneles, de alkalmazható egy kerítés felső bővítményeként is. Egyéb kerítésekre, mint fém lamellás, fém paneles, kovácsoltvas, szintén egyszerűen felszerelhető. Maga a piezoelektromos érzékelő a normál kialakítása mellett elérhető egy, a külső mechanikai hatásokkal szemben ellenállóbb kivitelben (vandálbiztos változat). Ha a lehetőségek vagy az esztétika nem engedné a síkra szerelést, az érzékelő rejtett változata telepíthető a kerítésoszlopokba, illetve igény szerint akár a föld alá is lesüllyeszthető.






A PERIDECT+ a mászás, vágás, kerítés alatti átbújás által kiváltott finom kis piezoelektromos jeleket és mindazokat a mechanikus hatások által keltett vibrációkat érzékeli, amelyek a kerítésen való áthatoláskor lépnek fel.
Az intelligenciája ott segíti a védelmet, hogy az úgynevezett „Differenciált Logika” használatával radikálisan csökkenti az időjárási hatások (eső, szél, jégeső, villámlás) okozta téves riasztásokat és változó körülmények mellett is biztosítja a rendszer vakriasztás mentes működését anélkül, hogy változtatni kelljen annak érzékenységén.






A PERIDECT+ programozható kimenetein keresztül illeszthető riasztórendszerekhez, mint ahogy bármely hagyományos kültéri érzékelő is köthető rá. Ebben az esetben a rendszer érzékelőit adott kimenethez rendelve, tetszés szerint meghatározott zónákról kaphatunk riasztási jelzést. Másik lehetőség a képi megjelenítő és integrált felügyeleti rendszerhez való illesztés, amely lehetővé teszi a behatolás pontos helyének megjelenítését és vezérli a más rendszerekkel való kommunikációt a behatolás pontos, akár bizonyító erejű dokumentálása érdekében.

A vagyonvédelem szerves részeként mondhatjuk a személyvédelmet, a beltéri védelmet, a héjvédelmet, a kültéri védelmet - akár egy hagyma rétegei. A 21. században a kültéri védelemi rendszerek eléggé sokrétű technikai megoldásokat alkalmaznak, ha a bekerített területek védelme a kitűzött cél. A Sieza a PERIDECT+ termékével jelentősen megkönnyíti a telepítők munkáját a telepítési költségek csökkentésével és határozottan növeli az Ügyfelek megelégedettségét és bizalmát a kerítésvédelmi rendszerekkel kapcsolatban, kellemes csalódást okozva a bekerülési költségével!

A PERIDECT+ kerítésvédelmi rendszer magyarországi forgalmazója a Riarex Kft.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?