Új vezeték nélküli IP kamerákkal bővül a Dahua termékpalettája


Új vezeték nélküli IP kamerákkal bővül a Dahua termékpalettája
A Dahua IP kamerák tekintetében elég jelentős termékpalettával száll versenybe, ahol eddig is megtalálható volt néhány vezeték nélküli kapcsolatra alkalmas modell, de most 2 új versenyzővel száll majd ringbe ezen a területen.

A G26 egy 2MP felbontású vezeték nélküli IP bullet kamera, ami a jobb adatátvitel érdekében már 2 antennát kapott és H.265 tömörítést is támogat, így alacsonyabb sávszélességre van szüksége az adatátvitelhez a korábbi H.264 tömörítésű modellekhez képest. Kültéri kialakítása (IP67 védettség) és microSD kártya támogatása (max. 128GB) révén pedig akár rögzítő nélkül is alkalmazhatjuk olyan területeken ahol csak egy kamera elhelyezése szükséges, ráadásul beépített mikrofon is található a kamerában.

A D26 gyakorlatilag a G26 dome kialakítású verziója azzal a különbséggel, hogy a D26 csak egy antennával rendelkezik, de a fejlettebb tömörítés, a kültéri kialakítás, a microSD kártya támogatás és a beépített mikrofon ebben a modellben is megtalálható.Természetesen mindkét modell éjszakai is megfelelő képet biztosít hála a beépített infra ledeknek.

A távoli elérés konfigurálása pedig csak néhány másodpercet vesz igénybe hála a felhő alapú Easy4IP elérésnek.

A két új modell várhatóan az ősztől lesz elérhető a Dahua disztribútoroknál és viszonteladóknál.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
A DVC testhőmérséklet mérő megoldásai
Olvasta már?
A DVC testhőmérséklet mérő megoldásai