Pályázat élőerős őrzésvédelemre


Pályázat élőerős őrzésvédelemre
AZ MTD Hungária Kft. pályázatot ír ki három telephelyének élőerős őrzésvédelmére.


Az MTD a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között világszerte az egyik legjelentősebb piaci szereplő. Magyarországon az MTD HUNGÁRIA KFT megalakulásával 1996-ban egy modern és innovatív fűnyírógyártás vette kezdetét, amely mára évente megközelítőleg 250.000 db fűnyírót és 65.000 db fűnyírótraktort gyárt. Szezonban a szalagokról 2000-2500 db gép gördül le, ahol a legintenzívebb hónapokban több mint 1000-en dolgoznak azon, hogy a megbízható termékekkel lássák el a vásárlókat.

Az MTD HUNGÁRIA KFT. őrzésvédelmének fő célja a gyári értékteremtő képesség megőrzése, a gyár területén tartózkodó személyek biztonságának, az MTD eszközeinek, értékeinek megóvása, a vállalat biztonsági szintjének magas szinten tartása.

Ennek érdekében az MTD HUNGÁRIA KFT. professzionális piaci szolgáltató igénybevételével kívánja vagyonvédelmi kockázatait minimalizálni.

A pályázati felhívás - amely IDE kattintva letölthető - tartalmazza az MTD HUNGÁRIA KFT. által megfogalmazott, a vagyonvédelmi beszállítóra vonatkozó paramétereket, valamint mindazon információt és pályázati feltételeket, melyet a pályázat jelen stádiumában az ajánlattevőkkel meg kíván osztani.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Vezetéknélküli biztonság és kényelem
Olvasta már?
Vezetéknélküli biztonság és kényelem