VIVOCloud felhő alapú szolgáltatás


VIVOCloud felhő alapú szolgáltatás
A VIVOCloud Surveillance az online felügyeletet könnyebbé és okosabbá teszi, mint valaha. Egy felhasználói fiók egyszerű regisztrálásával és a megfelelő eszközök csatlakoztatása után a felhasználó bárhol és bármikor megtekintheti az élő közvetítést és felvételeket játszhat le az intuitív kezelőfelület segítségével.

A továbbfejlesztett funkciók legfrissebb verzióitól függően a Push Notification segítségével közvetlen a felhasználó mobileszközén felugró figyelmeztető üzenetek jelenhetnek meg az előre meghatározott események bekövetkeztekor úgy, mint szokatlan mozgás, lopási kísérlet stb. Ezen felül a felhasználó egyidejűleg akár 4 személlyel is megoszthatja a video stream-et a felügyeleti video megtekintéséhez, így biztosíthatja a valós idejű biztonságot az üzletben, vagy telephelyén.

A hatékony működés érdekében a VIVOCloud Surveillance könnyű és gyors videofolyam továbbítást és összeköttetést biztosít a kamerák és NVR-ek között. AWS szerverek segítségével biztonságosan és megbízhatóan kapcsolódhatnak interneten keresztül a felhasználók az eszközeikhez. Az egyszerű csatlakozás érdekében a felhasználónak nem kell konfigurálnia port forward-ot a routeren, vagy DDNS címet rendelni az eszközhöz, még az eszköz IP-címét sem szükséges tudni; elegendő egyszerűen csak rákeresni az eszközre, vagy beszkennelni az eszköz QR-kódját a mobil eszközök, NVR-ek és kamerák közvetlen kapcsolatához.

A VIVOCloud Surveillance Portál újdonságait tekintse meg IDE kattintva!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Honeywell Beyond Digital Series: Egészségügy
Olvasta már?
Honeywell Beyond Digital Series: Egészségügy