Intellio Video System 4 – könnyű kezelhetőség, hatékony megfigyelés, gyors esemény-visszakeresés


Intellio Video System 4 – könnyű kezelhetőség, hatékony megfigyelés, gyors esemény-visszakeresés
Az IVS4 az Intellio másfél évtizedes tapasztalatát felhasználva készült. A szoftver legújabb generációja sok újdonság mellett az IMC4 mobil applikáción keresztül akár rendszerüzenet formájában (push notification) küld értesítést az eseményekről a felhasználók telefonjára.

Az Intellio video-menedzsment szoftverének legújabb generációja rugalmasan skálázható, robosztus és hibatűrő. Minden területen felhasználható, ahol videó-megfigyelő rendszerre van szükség, ipari létesítményekben, logisztikai parkokban, áruházakban és irodaházakban. Tökéletes funkcionalitást nyújt, legyen szó városi térfigyelésről, vagy a sportközpontok egyedi szabvány szerinti megfigyeléséről. Az IVS4 időt és erőforrást takarít meg!Intelligens funkcióinak köszönhetően egyszerűvé válik a megfigyelés, az esemény-visszakeresés és a tárolás sok kamera és nagy mennyiségű videóanyag esetén is: - intelligens mozgáskövetés méret, szín és irány szűrésével - automatikus riasztás kameraoldali detektorok alapján - lopott tárgy érzékelése - szabotázs érzékelő - irány érzékelő - vonalátlépés érzékelő - intelligens eseményböngészés - intelligens mozgásérzékelés - intelligens tárgykeresés - rendszámfelismerés - mobil applikáció iOS és Android platformokon Kiemelkedő újdonság, a PTZ preset alapú visszakeresés, mely lehetővé teszi, hogy a megfigyelő személyzetnek nem kell az őrjárat funkció miatt körbe-körbe forgó kamera felvételei között megkeresni a megtekinteni kívánt eseményt, hanem úgy nézhetőek vissza felvételek, mintha egy adott pozíciót megfigyelő fix kamera készítette volna őket. Az IVS4 alkalmazásával akár több 100 kamerás rendszer is jól skálázhatóan kiépíthető, a földrajzilag külön álló telephelyek kamerái is egyetlen kliensprogramon belül felügyelhetőek. Az automatikus dokumentáció készítő modul megkönnyíti az üzemeltetők munkáját, felgyorsítja a beállítás és dokumentálás folyamatát. Bővebb információ: www.intellio.hu
sales@intellio.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Beléptetés: lázasan kizárva!
Olvasta már?
Beléptetés: lázasan kizárva!