Hikvision DS-2DC2xx5FWD sorozatú kamerák


Hikvision DS-2DC2xx5FWD sorozatú kamerák
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision a 2017-es évre, a tőle megszokott módon, számos újdonsággal érkezett, köztük a nyár folyamán piacra került DS-2DC2xx5FWD kameracsaládot is magába foglaló Easy IP 3.0 sorozattal.

Termékpaletta:

A DS-2DC2xx5FWD termékcsalád palettáján 5 db fix optikával és 3 db varifokális optikával szerelt kamera található. A fix optikás kamerák között mini dóm, mini cső, dóm, cső és turret kialakítású eszköz is megtalálható, de elérhetőek az irodai környezetben népszerűen alkalmazott csempekamerák és panorámakamerák újabb típusai is, így a legkülönbözőbb telepítési igényeknek is meg tud felelni a sorozat.

A panoráma és a csempekamerát kivéve mindegyik eszköz fém házba került beszerelésre, ezen felül vandálbiztos, IK10-es kialakítást kapott a 25-ös sorozatú minidóm, valamint mind a három varifokális sorozat, a 26-os cső, a 27-es dóm és a 2H-ás turret kialakítású kamera. Újdonság, hogy míg korábban csak a Pro szériás eszközöknél volt cső kialakítású vandálbiztos kamera, most már a Easy IP szériában is elérhetővé vált.

A kamerák mindegyike (a panoráma kamerát kivéve) 2, 3, 5 és 8 MP-es felbontású szenzorral érhető el. A fix optikás kamerák 2,8/4/6/8/12mm-es objektívvel, míg a varifokális társai 2,8-12mm-es motoros zoom-os objektívvel lettek felszerelve.

Darkfighter technológia
A professzionális sorozatnál már jól ismert Darkfighter technológia az Easy IP 3.0 sorozat egyes kameráinál is elérhetővé vált. Az 1/2,8” és 1/3”-os szenzorral szerelt 2 és 3MP-es kamerák alacsony, akár 0,005 lux értékű megvilágításnál is képesek színes képet alkotni. Ez az érték ugyan alacsonyabb, mint a Darkfighter kamerák küszöbértéke, de belépő szintű kamerák kategóriájában kiemelkedő.

Szerelhetőség
A motoros zoom-os objektívvel szerelt kamerák mindegyikénél alap tartozék a nagy méretű szerelődoboz, mely jelentősen megkönnyíti az eszközök telepítését, valamint esztétikus megjelenést biztosít.

EXIR 2.0
Az Easy IP 3.0 sorozat kameráinál, így a varifokális optikával ellátott eszközöknél is elérhetővé vált az EXIR megvilágítási technológia, mely nagyobb teljesítményt, jobb megvilágítást, ezáltal élesebb, értékelhetőbb képet eredményez. A Hikvision által fejlesztett Smart IR technológiával kombinálva a közeli és távoli tárgyak egyenletesen kerülnek megvilágításra, ezzel elkerülve a „kifehéredő” arc problémáját.

WDR
Az Easy IP 2.0-s eszközökhöz képest újdonság, hogy mindegyik kamera valós, 120dB-es WDR-el rendelkezik, így nem jelent problémát erős ellenfényű helyekre történő telepítés.

DS-2CD2685FWD típusú kamera képe erős ellenfényben WDR bekapcsolása után. Az eredmény értékelhető, részletgazdag kép.

H.265+
A DS-2CD2xx5FWD sorozatú kamerák mindegyike rendelkezik a H.265+ tömörítési technológiával, mely a legfrissebb tömörítési technológia, a H.265 Hikvision által továbbfejlesztett saját tömörítési eljárása. Az intelligens algoritmusnak köszönhetően átlagosan 75%-os tárhely megtakarítást érhetünk el a korábbi H.264-es tömörítési eljáráshoz képest.

Analitika
A kiváló képalkotás mellé a termékcsalád kamerái négy féle képtartalom-elemzési funkcióval is rendelkeznek, úgy mint a vonal átlépés, területre való behatolás, arc detektálás, objektum eltávolítás/otthagyás.

3DNR
A hardveres zajcsökkentésnek köszönhetően a kamerák rossz fényviszonyokkal rendelkező környezetben is képesek jelentősebb zajnövekedés nélküli tiszta képet biztosítani.

További információért látogassa meg a RIEL weboldalát, vagy keresse a RIEL munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

RIEL Elektronikai Kft.
1139 Budapest, Röppentyű u. 24.
Tel.: +36 1 236 8090
Fax: +36 1 236 8091
E-mail:info@riel.hu
Web: www.riel.huTagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Mobil munkaidő-nyilvántartás
Olvasta már?
Mobil munkaidő-nyilvántartás