INIM SmartLiving behatolásjelző központok


INIM SmartLiving behatolásjelző központok
Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.


A mai világban egyre inkább fokozódik az az igény, hogy az ember biztonságban tudja szeretteit, óvja létrehozott vagy megszerzett értékeit. Fontos, hogy egy gyakorlott vagyonvédelmi telepítő tudásához mérten teljes tájékoztatást adjon, hiszen egy járatlan végfelhasználónak fogalma sem lesz róla, nem tudja, hogy mire is használhatná még azt vagy mi mindenre lehet alkalmas egy modern berendezés! A SmartLiving ezért létezik!

Na, de ha ez praktikusan működik és kényelemmel is jár, akkor miért ne!?


Itt jön a képbe, több termékvonala közül is, az INIM gyár SmartLiving központjai! A SmartLiving márkanév egy befutott termékcsaládot jelöl. Nem egyszerűen riasztórendszer, hanem, mint ahogyan a neve is mutatja, a riasztó funkcióktól teljesen függetlenül is, számos hasznos funkciót kínál a helyszínen ugyanúgy, mint GSM vagy interneten keresztül is. Az INIM fejlesztőmérnök csapata 12 év fejlesztésével jutott el oda, ahol ma áll. Nem kis szerepe van ebben az állhatatos telepítőknek, akik nem sajnálva az időt és fáradságot a gyárnak visszajeleztek kéréseikkel, ötleteikkel és a telepítés során tapasztaltakkal.

Az INIM legkisebb rendszere is 5 területre osztható, de a legnagyobb 15-re. Ez általában bőven elég a családi háztól, egy kisebb irodaház méretű rendszer védelmi és vezérlő funkcióinak ellátására. Zónák tekintetében 5-től 200 zóna alakítható ki. Azon túl, hogy mindenféle feszültség mentes kimenetű érzékelőt vagy vezérlő eszközt fogadni képesek a terminálok, minden ismert lezárási módot támogat, NO, NC, EOL, DEOL, dupla zóna, dupla zóna+EOL, de ugyanaz a terminál beállítható egyszerű vagy felügyelt kimenetnek is. Csatlakoztathat pl. termosztátokat, folyadék- és szint érzékelőket, redőnyérzékelőket, falbontás- és rezgés érzékelőket, áramlás figyelőket, rádiós vevő relé kimeneteit, stb. és a telepítő segítségével időzítéseket, eseményeket, rendelhet hozzá vagy ezeket egymással is összefüggésbe hozhatja. Feltételeket adhat kódhoz, kulcshoz, területek használatához, érzékelők állapotához, stb.

A lezáró ellenállás értéke nullától 20 kiloohmig terjedhet és ezen belül bármilyen határértéket be lehet állítani tetszés szerint, nem kell ragaszkodni a gyári értékekhez – mindezt zónánként! Ennek előnyét igazából, egy vagy több riasztórendszer cseréjénél vagy egybe integrálásánál lehet nagyon jól érzékelni, kihasználni, nem kicsit csökkentve ezzel a ráfordított munkaidőt! Ha nem tudja, hogy milyen ellenállás értékek vannak a zónákba beépítve, vagy nem bonthatók a kötési csomópontok, akkor az adott bemenetre kötött zóna párokat a panel lemérheti („Valós idő”) és közli a folyamatosan mért, jelzési állapotától függő ellenállás értékeket. A telepítőnek csak annyi dolga van, hogy SmartLeague szoftverrel hozzáigazítja a határértékeket a jelzésekhez!

A kényelmes életvitelt segíti az internetes felületen vagy az okos telefonok áruházából is letölthető AlienMobile+ alkalmazás, amivel ugyanolyan gyorsan, egyszerűen, mégis biztonsággal kezelheti a rendszerét, mint otthon!
A vezérlések, érzékelők állapotáról információt kaphat az érintőképernyő térkép funkciója által, élőszövegesen, SMS-ben, interneten vagy az okos telefonja szoftverén keresztül. Válaszul cselekedhet, parancsokat adhat ráhívással, SMS ráküldéssel, szintén interneten vagy az okos telefonja szoftverén keresztül. Reléket, mágnes szelepeket, lámpákat hang- és fényjelzőket, egyéb vezérlő, jelző, villogó berendezéseket kapcsolhat.

Persze, minden csak a fantázia, a megfelelő kialakítás és beállítás kérdése!

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC szögben zárodó automata ajtók
Olvasta már?
FAAC szögben zárodó automata ajtók