IntelliLogistic – Komplett logisztikai park megfigyelőrendszer a kamerától a szerverig


IntelliLogistic – Komplett logisztikai park megfigyelőrendszer a kamerától a szerverig
Az Intellio logisztikai központok számára fejlesztett IntelliLogistic intelligens megfigyelő rendszere hatékonyan támogatja, hogy a nagy mennyiségű és értékű áru időben és sérülésmentesen megérkezzen rendeltetési helyére.

Az Intellio 15 éves fejlesztői tapasztalatát felhasználva, kifejezetten azzal a céllal alkotta meg az IntelliLogistic rendszert, hogy támogassa az árumozgás folyamatos megfigyelését. A nyomon követhető folyamatok hatékonyabb működést, megtakarítást és magasabb profitot eredményeznek. A kamerákba épített- és a szoftveres intelligencia tudatos használatával a legapróbb részletekig monitorozhatóak a területen végbemenő folyamatok. A gyors, esemény alapú visszakeresés a lopások mellett akár a sérülések keletkezésének azonosítását is lehetővé teszi, támogatja a valós felelősség megállapítását reklamáció esetén. Az IntelliLogistic interaktív 3D térképen biztosítja a logisztikai park különböző területeinek központosított megfigyelését. A rendszámfelismerés alapú beléptetés garantálja a jogosulatlan belépők automatikus kiszűrését már a külső kapuknál. A nagy felbontású intelligens kamerák segítségével bizonyító erejű felvételek készíthetőek. Az iOS és Android platformokon egyaránt elérhető mobil applikáció rendszer üzenetben (push notification) küld riasztást a felhasználók mobil eszközeire, ezáltal a kollégák azonnal értesülnek az eseményekről és távolról is kezdeményezhetik a beavatkozást. Az IntelliLogistic rendszer hibatűrő és jól skálázható. Alacsony üzemeltetési költségek mellett garantál hosszú távú és stabil működést. Bővebb információ: www.intellio.hu
sales@intellio.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
Olvasta már?
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek