A Modern Alarm bemutatja: Egyszerre négy néz irányba, quad módban!


A Modern Alarm bemutatja: Egyszerre négy néz irányba, quad módban!
A Samsung Wisenet (Hanwha Techwin) P sorozatú multiszenzoros kameráinak csúcsát jelenleg a PNM-9081VQ típus képviseli.


Négy kamera helyett elég egy Ez az egy kamera 4 másikat képes kiváltani, a benne található négy szenzora (kameraegysége) segítségével. Azon a nyilvánvaló előnyén kívül, hogy egy kamerát egyszerűbb felszerelni és bekábelezni mint négyet, ez a fajta megoldás továbbiakkal is szolgál. Kivehető, áthelyezhető kameramodulok A beépített 4 szenzor helyzete nem gyártó által meghatározottan fix, azok szabadon elmozdíthatóak. A megfelelő kép eléréséhez a kameramodulok közül egy fizikailag eltávolítható és 90 fokkal elfordítva, lefelé néző pozícióban a kamera közepébe tehető át, míg a többi modul ilyenkor például harmadolva osztható el a (akár 120 fokonként) a kamera oldala mentén. Ez a fajta megoldás teszi lehetővé, hogy függesztett konzollal oszlopra éppúgy szerelhető legyen, mint falra, vagy mennyezetre, anélkül, hogy a megjelenő képet befolyásolná a felszerelési pozíció. Sokkal jobb minőségű kép Más, 360 fokos, egyszenzoros, halszemoptikás kialakítású kamerákkal összevetve a PNM-9081VQ nagyságrendekkel szebb és nagyobb felbontású, önálló szegmensű quad képeket ad, és nem torzítja azok széle felé sem. Összességében sokkal jobban kiértékelhető képeket kapunk „faltól, falig", gyakorlatilag torzításmentesen. Valódi optikai zoom, motoros vezérléssel, digitális képstabilizátorral A széleskörű felhasználhatóságot segíti a 3,6 és 9,4 mm között, motorosan állítható zoom. Így szűkebb terekben ugyanúgy felhasználható, mint hatalmas területeket átfogó telepítéseknél. A zoomos optika által elszenvedett képremegést a beépített gyorsulásérzékelő és digitális képstabilizátor csökkenti megfelelő hatékonysággal. Hol használható fel ez a fajta kamera? Röviden szólva, bárhol, ahol eredetileg több irányba néző, fix kamerát terveztek. Ilyen lehet például egy hatalmas csarnok, lépcsőház, bevásárló központ belső és külső tere, repülőtéri várótermek, stadionok, kiállítási csarnokok, közlekedési csomópontok, kikötők, raktárak, parkolóházak, stb. További részletekért és konkrét típusokért kérjük, keresse kollégánkat: Balczó Rudolf
Műszaki tanácsadó
+36 30 961-0340
balczo.rudolf@modernalarm.hu

NE FELEDJE!
Május másodikától, már reggel 8 órától nyitva vagyunk, a hét minden munkanapján, 16:30-ig!

Megvásárolt Hikvision termékeit, akár már 1 db kamerától is, a Modern Alarm Kft. INGYENESEN szállítja önnek házhoz!

Egyéb gyártmányú termékeknél nettó 50 000 Ft vásárlás felett INGYENES a házhoz szállítás (akkumulátorok és kábelek esetén 15 kg-ot meg nem haladó tételig).

További információkért, kedvezményekért keresse a Modern Alarm Kft. munkatársait!

Központi elérhetőségek:
Telefon: (1)237 1915, Mobil: (30)636 9434 E-mail:info@modernalarm.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka