Biztonsági rendszerek egy felületen

PartnerTech Kft - H1 stand

Biztonsági rendszerek egy felületen
A PartnerTech Kft. a hazánkban Aritech termékeiről ismert UTC Fire & Security magyarországi hivatalos forgalmazója.

Célunk partnereink számára olyan minőségi tűz- és vagyonvédelmi termékeket, valamint hozzájuk tartozó magas szintű műszaki tudást, terméktámogatást és kiszolgálást nyújtani, melyekkel a végfelhasználók felé vállalt kötelezettségeiket eredményesen és sikeresen tudják teljesíteni. Olyan megoldást szeretnénk partnereink figyelmébe ajánlani, ahol a behatolásjelző-, beléptető-, tűz- és videó rendszereket egy grafikus felületen keresztül tudják kezelni és felügyelni. Ahol egyszerre látják az egyes rendszerek eseménynaplóit és egy kattintással tudnak élő vagy rögzített videóképet meghívni az adott eseményhez. A grafikus megjelenítő szoftver alkalmazását már kisebb projektek esetén is bátran ajánljuk, egyszerűen azért, mert a 21. században már nem szükségszerű és főleg nem hatékony minden eszközt kezelőről akár külön helyszínekről kezelni vagy vezérelni. Egyáltalán nem számít rendkívülinek, hogy a biztonsági őrök számítógép előtt ülve értesüljenek az egyes riasztásokról. A térképes megjelenítésnek köszönhetően akkor is könnyedén képesek behatárolni a riasztás helyét, ha csak néhány napja dolgoznak a védendő objektumban. A SecuriForumon bemutatásra kerülő grafikus megjelenítő szoftverünk neve Advisor Management, melyhez teljeskörűen integráltak az alábbi rendszereink:
 •  Aritech 2X és a régi FP-sorozatú tűzjelző rendszerek
 •  ATS Advisor Master és az új ATS Advisor Advanced behatolásjelző és beléptető rendszerek
 •  TruVision videó rendszerek

 • Biztonságtechnikai vezetők az alábbiakat mondták az Advisor Managementről:

  „Végre ellenőrizhetem, hogy egyáltalán használják-e a riasztórendszert az őrök!” „Úgy látom, végre merik használni a rendszereket, mert így sokkal egyszerűbb kezelni azokat!” „Végre ellenőrizhetem, hogy mit csináltak karbantartáskor, egyáltalán hozzányúltak-e a rendszerhez?”

  A komplex rendszerekhez komplex tudásra is szükség van, ezért is tartunk ügyfeleinknek gyakorlatias oktatásokat az egyes termékeinkről. Rendszeresen induló műszaki tanfolyamainkról, illetve bármilyen egyéb együttműködésről érdeklődjön a kollégáinknál vagy keresse fel honlapunkat. Kérjük kedves jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinket tiszteljenek meg bennünket látogatásukkal a SecuriForum H1-es standján! Üdvözlettel, A PartnerTech Kft. csapata
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Ajax telepítői oktatás
  Olvasta már?
  Ajax telepítői oktatás